Bafra Turizm Fakültesi Akademisyenleriyle Bir Araya Geldi

Bafra Turizm Fakültesi Akademisyenleriyle Bir Araya Geldi

Rektör Bilgiç, Turizm Fakültesi Akademisyenleriyle Bir Araya Geldi

A+A-

Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, Bafra’da bulunan Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Turizm Fakültesinin akademik değerlendirme toplantısında öğretim üyeleriyle bir araya geldi. Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’e, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kuran da eşlik etti.

Birimlerin, akademik değerlendirme toplantılarına katılmaya önem verdiğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç “Akademisyenlerin performansını onlarla birlikte değerlendirmek, birimlerin mevcut durumunu yerinde görmek ve gelecek planlarımızı beraber görüşmek için bu tür toplantıları tüm akademik birimlerimizde gerçekleştiriyoruz. Sonuçta akademik performans, üniversitelerin tercih edilebilirliğini ve sıralamalardaki yerini oldukça etkiliyor. Biz de dünya ve Türkiye sıralamalarındaki yerimizi daha üst noktalara taşımak için önce neler yaptığımızı görelim daha sonra da planlı bir şekilde gelecekte yol alalım. Hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Dekan Prof. Dr. Ali Uzun, Turizm Fakültesinin genel yapısı ve faaliyetlerini anlatan bir sunum gerçekleştirdi. Ardından Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yetkin Bulut, bölümü tanıtarak Bölümün akreditasyon faaliyetleri, iş birlikleri ve mezun istihdamı hakkında bilgi verdi. Turizm Rehberliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Yasin Keleş de Bölümü ve Turizm Meslek Yüksekokulunun faaliyetlerini içeren bilgiler paylaştı.

Toplantının sonunda Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, akademisyenlerin istek ve önerilerini dinleyerek her birine başarılar diledi.bafra-turizm-fakultesi-akademisyenleriyle-bir-araya-geldi.jpgbafra-turizm-fakultesi-akademisyenleriyle-bir-araya-geldi-001.jpgbafra-turizm-fakultesi-akademisyenleriyle-bir-araya-geldi-002.jpgbafra-turizm-fakultesi-akademisyenleriyle-bir-araya-geldi-003.jpgbafra-turizm-fakultesi-akademisyenleriyle-bir-araya-geldi-004.jpgbafra-turizm-fakultesi-akademisyenleriyle-bir-araya-geldi-005.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.