Bafra TSO'dan Proje Kapsamlı Etkili İletişim Semineri

Bafra TSO'dan Proje Kapsamlı Etkili İletişim Semineri

“Bafra TSO Destekliyor, Mesleki Eğitim Gelişiyor” Projesi Kapsamında ‘Etkili İletişim Semineri’ düzenlendi.

A+A-

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ve Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile birlikte yürütülen “Bafra TSO Destekliyor Mesleki Eğitim Gelişiyor” projesi kapsamında Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans salonunda ‘Etkili İletişim Semineri’ gerçekleştirildi.

Proje kapsamında programlanan seminer Ondokuzmayıs Üniversitesi İletişim Fakültesi Doktor Öğretim Üyesi Mevlüde Nur Erdem tarafından verildi.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, “2023 eğitim hedefleri doğrultusunda mesleki eğitime destek vermeye devam ediyoruz. Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile 2 yıldır birlikte projeler yürütüyoruz. Proje kapsamında eğitimler, mesleki seminerler ve iş gezileri düzenlenmektedir. Geleceğimizin sahipleri olan sizlere çok kitap okumanızı, kendinizi her alanda geliştirmenizi tavsiye ediyorum. Projede görev alan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Ondokuzmayıs Üniversitesi İletişim Fakültesinden gelen değerli hocamız Mevlüde Nur Erdem hanımefendiye de çok teşekkür ediyorum” dedi.

Seminere Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Halil Uncu, TSO Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Avcı, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Seminer, proje anısına Dr. Öğretim Üyesi Mevlüde Nur Erdem’e çiçek ve plaket verilmesiyle sona erdi.

untitled-4.jpguntitled-44.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.