BAFRA TSO Hizmet Binası İhalesi Tamamlandı

BAFRA TSO Hizmet Binası İhalesi Tamamlandı

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Hizmet Binası Kaba İnşaat ve Çatı Yapım ihalesi 17.01.2020 tarihinde 7 firma katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

A+A-

İhaleye katılan firmalar arasında 690.000 TL +kdv fiyat teklifi ile en uygun teklifi veren Mürtezaoğlu Kardeşler İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti. Bina Kaba İnşaat ve Çatı yapım ihalesini almaya hak kazanmıştır.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odasında 22.01.2020 Çarşamba günü Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Tokur, Yönetim Kurulu Sayman Üye Kenan Kalay, Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Süzen, Yönetim Kurulu Üyesi Sami Cömert ve Mürtezaoğlu Kardeşler İnşaat yetkilisi Abdullah Altun katılımı ile sözleşme imzalanmıştır.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar açıklamalarında ‘ En uygun fiyat teklifini vererek Odamız Hizmet Binası yapım ihalesini kazanan Mürtezaoğlu Kardeşler İnşaat yetkilisi Abdullah Altun’a çalışmalarında başarılar diliyor ve ihalemize ilgi gösteren tüm katılımcı firmalarımıza teşekkür ediyorum. Modern ve günün ihtiyaçlarına göre dizayn edilecek Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Hizmet Binasının Odamız üyeleri ve Bölgemize hayırlı olmasını temenni ederim’ dedi.

bina-gunduz-gorunum.jpghale-foto.JPG

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.