Bafra TSO Başkanı Kocabaş Yardımları elleriyle teslim etti

Bafra TSO Başkanı Kocabaş Yardımları elleriyle teslim etti

Bafra ilçesinde depremzedelere  ulaştırılmak üzere Bafra Kaymakamlığı öncülüğünde  5 gün önce ‘’Afet Yardım Kampanyası’’ başlatılmıştı.

A+A-

Bafra ilçesinde depremzedelere  ulaştırılmak üzere Bafra Kaymakamlığı öncülüğünde  5 gün önce ‘’Afet Yardım Kampanyası’’ başlatılmıştı.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)  Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve yönetimi, üyeleri ile Bafra Ticaret Borsası Başkanı Tarık Erol ve yönetimi, üyeleri ile birlikte bir kampanya başlatarak afet bölgesine 3 gün önce 5 tır dolusu ihtiyaç malzemeleri gönderilmişti.
5 tır yardımın peşinden Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş , Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Şenocak, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Tunç, Niyazi Kesim ve şoför Yaşar Özkurt olmak üzere depremin olduğu merkez Kahramanmaraş Elbistan’a gittiler.
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş konuyla ilgili açıklama yaptı.’’Ülkemizde yaşanan deprem felaketi sonrasında Bafra yediden yetmişe tek yürek olduğunu ispatladı. Afet bölgesine 3 gün önce 5 tır malzemesi bunun içerinde iş makinaları, gıda, giyecek bulunmaktaydı. Özellikle Kahramanmaraş şehir merkezine ülke genelinden yardımlar yapılmış. Amacımız deprem bölgesinde durumu yerinde görmekti. Yardımları bizzat kendimiz ulaştırmak istedik. Deprem bölgelerinde ciddi anlamda ulaşım sorunları vardı. AFAD bölgesinden buralara gelmek isteyen depremzedelere bu konuda yardımcı olduk. Buradan giderken bir otobüsle gittik gelirken 41 depremzede vatandaşımızı da şehrimizde misafir etmek amacıyla getirdik. Bizler Kahramanmaraş’ın köylerde yardımların ulaşmakta zorlandığı köylere bizzat giderek yardımları teslim ettik.

Bu süreci Bafra Kaymakamımız Cevdat Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanımız Hamit Kılıç, Bafra TSO yönetimi diğer sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte yürüttük. Bu süreçte yardımlarını esirgemeyen üyelerimize, eşimize dostumuza depremzedelerin şehrimize getirilmesi konusunda destek veren Yeniden As Bafra işletme sahibi Halit Aydoğan’a da teşekkür ediyorum. 
Bizler Bafra olarak birlik ve beraberliğimizi gösterdiğimize inanıyorum. Bu süreçte Samsun Valimiz Dr. Zülkif Dağlı Elbistan’da görevli, kendileriyle de istişare ederek durumu değerlendirdik.’’diyerek sözlerini tamamladı.

bafra-tso-baskani-kocabas-yardimlari-elleriyle-teslim-etti-9.jpgbafra-tso-baskani-kocabas-yardimlari-elleriyle-teslim-etti-8.jpg

bafra-tso-baskani-kocabas-yardimlari-elleriyle-teslim-etti-7.jpgbafra-tso-baskani-kocabas-yardimlari-elleriyle-teslim-etti-6.jpgbafra-tso-baskani-kocabas-yardimlari-elleriyle-teslim-etti5.jpgbafra-tso-baskani-kocabas-yardimlari-elleriyle-teslim-etti-3.jpgbafra-tso-baskani-kocabas-yardimlari-elleriyle-teslim-etti2.jpgbafra-tso-baskani-kocabas-yardimlari-elleriyle-teslim-etti-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.