Bafra TSO Başkanı Kocabaş ve Yönetiminden Başkan Kılıç’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Bafra TSO Başkanı Kocabaş ve Yönetiminden Başkan Kılıç’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve yönetimi Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a  hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

A+A-

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve yönetimi Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a  hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 


Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, “Ziyaret kapsamında 31 Mart 2024 tarihinde yapılan mahalli idareler seçimlerinde 2.kez Bafra Belediye Başkanı seçilen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a hayırlı olsun temennisinde bulunmak üzere ziyaret ettik.
Bölgemiz için yapılacak tüm faaliyetlerimizde birlik içinde hareket etmenin önemli olduğunu tarımdan sanayisine, turizme kadar gelişmiş bir Bafra, 19 Mayıs, Alaçam ve Yakakent parolası ile hizmet ediyoruz.
Bölgemizdeki potansiyellerin hedeflerine ulaşabilmesinin en etkin yolu kamu kurum ve kuruluşları ile Sivil toplum kuruluşlarının ortak hareket etmesinden geçmektedir. Bu bağlamda Bafra Ticaret ve Sanayi Odası bölgemizin en etkin odası olarak buna ışık tutar ve yaptığı çalışmalar ekonomik ve de istihdam anlamında bölgeye fayda sağlamaktadır. Yönetimimiz ile birlikte Bafra ve Bölge için elele vererek gelişime ağırlık vereceğimizden kimsenin endişesi olmasın.’’dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş  ve yönetimine  ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Ziyarette ayrıca Ak Parti Bafra Belediyesi Meclis Üyeleri Ali Oğuz, Ali Kocabaş, Erkan Mustafa Tokur hazır bulundu.

Ziyaret, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.

 

bafra-tso-baskani-kocabas-ve-yonetiminden-baskan-kilica-hayirli-olsun-ziyareti.pngbafra-tso-baskani-kocabas-ve-yonetiminden-baskan-kilica-hayirli-olsun-ziyareti-001.pngbafra-tso-baskani-kocabas-ve-yonetiminden-baskan-kilica-hayirli-olsun-ziyareti-002.pngbafra-tso-baskani-kocabas-ve-yonetiminden-baskan-kilica-hayirli-olsun-ziyareti-003.pngbafra-tso-baskani-kocabas-ve-yonetiminden-baskan-kilica-hayirli-olsun-ziyareti-004.pngbafra-tso-baskani-kocabas-ve-yonetiminden-baskan-kilica-hayirli-olsun-ziyareti-007.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.