Bafra TSO Başkan Adayı Kocabaş'dan Zafer Bayramı mesajı

Bafra TSO Başkan Adayı Kocabaş'dan Zafer Bayramı mesajı

Damsan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı, Bafra TSO Başkan Adayı Serdal Sefa Kocabaş, "Tarih sahnesinden silinmek istenen aziz milletimiz 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun''

A+A-

Damsan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Bafra TSO Başkan Adayı Serdal Sefa Kocabaş, "Tarih sahnesinden silinmek istenen aziz milletimiz 30 Ağustos 1922'de büyük zafer ile dünyaya gücünü göstermiş, bir karış vatan toprağının kimseye verilmeyeceğini kanıtlamıştır."
Türk milletinin büyük mücadelesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlayan Kocabaş mesajında şu ifadeleri kullandı:
"1 Asır önce,30 Ağustos 1922'de zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi (Büyük Taarruz), Türk ulusunun yeniden hayat buluşudur. 30 Ağustos Zaferi; ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı, tüm imkansızlıklara rağmen Türk Milleti'nin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmıştır. Tarih sahnesinden silinmek istenen aziz milletimiz 30 Ağustos 1922'de büyük zafer ile dünyaya gücünü göstermiş, bir karış vatan toprağının kimseye verilmeyeceğini kanıtlamıştır. Milletimizin ortaya koyduğu bu yüksek ruh ve şuur hiç bir zaman bitmeyecektir. Bugün, bağımsız bir devlet çatısı altında yaşayanlar olarak hepimiz bu zafere ve bu zaferi bize armağan edenlere çok şey borçluyuz. Bu zafer, bütün dünyada bir milletin bağımsızlığı ve ülkesinin bütünlüğü için gösterdiği cesaretin, fedakarlığın simgesi olacak nitelikte tarih sahnesinde yerini almıştır. Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutlarım." 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.