Bafra SYDV Mütevelli Heyeti Seçimi Yapıldı

Bafra SYDV Mütevelli Heyeti Seçimi Yapıldı

Bafra Ziraat Odası Toplantı Salonunda gerçekleşen heyet üyeliği seçimine; Bafra Kaymakamı Halis Arslan,

A+A-

Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl, Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Nayır ve mahalle muhtarları katıldı.

      Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ndan sonra mütevelli heyet toplantısının açılış konuşmasını yapan Bafra Kaymakamı Halis Arslan, “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyeti için mahalle muhtarlarından üye seçimi yapmak için toplantı yapıyoruz. Bugün burada muhtarlarımızın çoğunluğu var. Buda en çok Bafra’da tarım konusunun konuşulacağını gösteriyor. Bugün yasal bir gör evi yerine getirmek için toplanmış bulunuyoruz. Bafra Sosyal Yardımlaşma Vakfı çok güzel çalışmalara daha önceden imza armış ve bundan sonrada devam edecek. Yaklaşık 2,5 aydır, Bafra’da bulunuyorum. 2,5 ay içerisinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak, uyum ve ahenk içerisinde, yapıcı olarak büyük projelere imza attık. İnşallah daha büyük ve kalıcı şeyler yapmayı düşünüyoruz. Özellikle Tarımsal amaçlı projelere devam edeceğiz” dedi.

     Bafra Kaymakamı Halis Arslan,” Burada tatlı bir rekabet olabilir. Veyahut oy birliği ile arkadaşlarımız seçilebilir. Ben Mahallelere gelmeye devam edeceğim. Mahallelerde oturup sohbet edeceğim. Mahalle sakinlerinin sorunlarını birlikte çözeceğiz. Bu konuda umutsuzluğa kapılmayın. Umutsuz insan ölmüş demektir. Dolayısıyla yapacağımız çok iş var. Sorunları çözme noktasında kafa yoracağız” diye konuştu. 

    2015 Bafra Kaymakamlığı SYDV mütevelli heyeti için Muhtarlardan Karıncak Mahalle Muhtarı Ali Kademer ve İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Fatih Yıldız aday oldu.

    Mahalle Muhtarlarından başka rakibi olmadığından açık oylama yapıldı. Oylama sonucunda,  Karıncak Mahalle Muhtarı Ali Kademer ve İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Fatih Yıldız, oy birliği ile üye seçildi.            

         NAMIK AZGIN 

bafra-1-001.jpgfatih-yildiz.jpgmuhtarlar.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.