BAFRA SPORTİF YATIRIMLARA DOYUYOR

BAFRA SPORTİF YATIRIMLARA DOYUYOR

Bafra’da özellikle son yıllarda gerçekleştirilen sportif yatırımlar dikkat ve takdir topluyor.

A+A-

Hizmete sunulan ve gerçekleştirdiği çalışmalarla İlçe gündemine oturan gençlik Merkezinin ardından ilçeye kazandırılan 2000 kişilik spor salonu,500 seyirci kapasiteli yarı olimpik yüzme havuzu ve yeni şehir stadyumu ile Bafra sportif yatırımlar merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, ilçedeki spor alanlarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Bafra şehir stadı,2000 kişilik spor salonu ve 500 seyirci kapasiteli yarı olimpik yüzme havuzunda inceleme gerçekleştiren Gençlik Ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk’e Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’de eşlik etti.

2000 kişilik spor salonu ve 500 seyirci kapasiteli yarı olimpik yüzme havuzunun yanında, ilçe için büyük önem taşıyan Yeni şehir stadyumunun tribünleri ve çevre duvarları yükselmeye başladı.

Fatih Mahallesi’nde yapımına 12 Aralık'ta başlanan ve maliyeti 8 milyon 855 bin TL olan stadyum 5.000 kişi kapasiteli olacak.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin: “İlçemizin son yıllarda özellikle sportif alanlarda aldığı yatırımlar bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. 2000 kişilik kapalı spor salonu, 500 seyirci kapasiteli yarı olimpik yüzme 5000 kişilik yeni stadyumu ve Gençlik Merkezini Bafra’mıza kazandırılmasında katkı sağlayan Gençlik ve Spor eski Bakanımız sayın Suat Kılıç, Gençlik ve Spor Bakanımız sayın A.Çağatay Kılıç ve tüm bu çalışmaları yerinde takip eden hemşehrimiz Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı sayın Dursun Türk’e şehrim adına bir kez daha teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

bafra-sportif-yatirimlara-doyuyor.JPGbafra-sportif-yatirimlara-doyuyor-001.JPGbafra-sportif-yatirimlara-doyuyor-002.JPGbafra-sportif-yatirimlara-doyuyor-003.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.