Bafra Şehit Aileleri Ve Gaziler Dayanışma Derneği'nden Suç Duyurusu

 "Devletimizin, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü sağlamak ve devam ettirmek uğruna bölücü terör örgütüne karşı 35 yıldan bu yana verilen mücadelede binlerce şehit ve gazi verdik ve halen vermekteyiz."

A+A-

Bekası uğruna bedellerin en ağırını ödediğimiz devletimizin, resmi ajansı ve kanalı olarak bildiğimiz Anadolu Ajansı ve Türkiye Radyo Televizyon Kurumu 21- 22 Haziran 2019 günleri tarihe kara bir leke olarak geçecek skandala imza atarak bölücü terör örgütünün elebaşı bebek katili Abdullah Öcalan’ın örgütsel bildiri niteliğinde olan mektubunu yayınlamış, kırmızı bültenle aranan kardeşi 74 şehidimizin katili terörist Osman Öcalan’ı ekranlarına çıkararak röportaj yapmış terör örgütünün propagandasını yapmasına imkan vererek suç işlemişlerdir. Vatan hainlerine, asker polis bebek katillerine kapılarını açan bu iki kurum, hainleri aziz Türk milletinin karşısına utanmadan arsızca çıkarmış şehitlerimizin ve gazilerimizin aziz hatırasına ihanet etmişlerdir. Bu durum gazilerimizin, şehit ailelerimizin ve Türk milletinin vicdanlarını yaralamış, terörü ülkemizin gündeminden tamamen çıkarmak için her gün şehitler ve gaziler vermesine rağmen cansiparane mücadele ederek destanlar yazan güvenlik güçlerimizin moral ve motivasyonunu olumsuz etkilemiş, devletimizin kararlı bir şekilde sürdürdüğü terörle mücadelesine sekte vurmuştur.

Yaşatılan bu rezaletin üzerinden iki ay geçmesine rağmen Cumhurbaşkanımızın, bakanlarımızın, siyasi partilerimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın duyarsız kalmaları ve görmezlikten gelmeleri hayret ve elem vericidir. Bu itibarla Anadolu Ajansı ve Türkiye Radyo Televizyon Kurumu Yönetim Kurulu ‘nun yaptığı bu eylemlerden ötürü yaşatılan bu rezaletin sorumluları hakkında derneğimiz adına Ankara Barosu Avukatlarından Sayın Mehmet Yaşar Şahin tarafından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur. Sayın Cumhurbaşkanımızdan, ilgili bakanlarımızdan bu rezaletin sorumluları hakkında gereğini yapmalarını, ihanet ettikleri aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz sayesinde oturdukları makamlarından derhal el çektirilmelerini ve yüce Türk adaleti önünde hesap vermelerinin sağlanmasını önemle arz ve istirham ediyoruz. Malümunuz bölücü terör örgütünün uzantıları yandaşlarının yönettiği Diyarbakır, Mardin ve Van belediye başkanları İçişleri Bakanlığımızca Anayasamızın ve Kanunlarımızın ilgili maddelerine istinaden gereği yapılarak görevden alınmışlardır.

Terörü ülkemizin gündeminden tamamen çıkarmak halkımızın huzurunu temin etmek için içte ve dışta hainlere karşı cansiperane mücadele eden güvenlik kuvvetlerimizin şanlı mücadelesini yönettikleri belediyelerin her türlü imkanlarıyla teröristlere lojistik destek sağlayarak sekteye uğratmak hiç kimsenin hakkı ve haddi değildir. Teröre teröriste destek çıkan, işbirliği yapan kim olursa olsun teröristtir haindir. Terör örgütünün hamiliğini yapan HDPKK kapatılmalı sözde vekillerinin vekilliği düşürülmeli yüce Türk adaletine teslim edilmelidir. Aynı tutum içerisinde olan belediye başkanları da görevden el çektirilmelidir. Devletimizin hükümetimizin terörle mücadelesine desteğimiz tamdır. Özellikle belirtmek istiyoruz ki göreve geldiği günden bu yana terörle mücadelede kararlılığı ve dik duruşuyla bölücü terör örgütünü bitirme safhasına getiren, haftanın 4 gününü, tüm bayramlarını Gabar da, Aktütün de, Dağlıca da, Cudi de güvenlik kuvvetlerimizle birlikte geçiren İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu bakanımıza şehit ailelerimiz ve gazilerimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz. Her gün şehitler gelirken ses çıkarmayıp, bölücü terör örgütüne arka çıkan, destek veren belediye başkanlarının görevden alınmasına demokrasinin ruhuna aykırı safsatası ile tepki gösterenleri şiddetle kınadığımızı

Kamuoyuna saygı ile duyururuz.
Gazi Hakan KESER



 



 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum