BAFRA ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER DAYANIŞMA DERNEĞİNDEN 69. MEVLİT

BAFRA ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER DAYANIŞMA DERNEĞİNDEN 69. MEVLİT

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafından

A+A-

 şehitlerin ve ebediyete intikal etmiş olan gazilerin ruhuna  derneğin kuruluşundan bu yana her ay düzenlenen  Kur’an-ı Kerim ve Mevlidi şerif programının 69.ncusu   31.12.2016 cumartesi günü  gerçekleştirildi.

Dernek binasında düzenlenen programa Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,Bafra Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, 75. Yıl Huzurevi Müdürü Nusrat Yılmaz, şehit aileleri, gaziler ve yakınları katıldı.

Tahirağa mescidi imamı Necattin Boyun(Bülbül hoca), Emirefendi Ensar mescidi imamı Hafız Mustafa Pekdemir, Emekli imam Zeki Akça hocalarca okunan  Kur’an-ı Kerim,  ilahiler ve yapılan duanın ardından Bafra’ya yeni atanan kaymakam Ali Fuat Türkel kısa bir konuşma yaptı.Kaymakam Ali Fuat Türkel  konuşmasında Ben  yaklaşık 15 yıllık meslek hayatımda böyle bir şey yaşamadım. Şehitlerimize saygı ve onları unutmamak adına her ay kesintisiz olarak düzenlediğiniz  bu güzel ve örnek program çok hoşuma gitti.İnşallah ben de müsait olduğumda  bu güzel programa  katılacağım.Dernek başkanımıza ve emeği geçen  buradaki herkese teşekkür ediyorum.Bu vesileyle bir kez daha  şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum Allah dualarınızı kabul etsin burada hayırlı vazife yapmamızı nasip etsin dedi.

 Program  yapılan ikramla sona erdi.

bafra-sehit-aileleri-ve-gaziler-dayanisma-dernegi--tarafindan.jpgbafra-sehit-aileleri-ve-gaziler-dayanisma-dernegi--tarafindan-001.jpgbafra-sehit-aileleri-ve-gaziler-dayanisma-dernegi--tarafindan-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.