BAFRA ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER DAYANIŞMA DERNEĞİ 10 KASIM MESAJI

BAFRA ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER DAYANIŞMA DERNEĞİ 10 KASIM MESAJI

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği, Ulu Önder Atatürk'ün ebediyete intikalinin 76'nci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

A+A-

''Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı, büyük komutan, büyük devlet adamı, ilke ve inkılâplarıyla uygarlık yolundaki en büyük rehberimiz Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 76'nci yıl dönümünde, O'nu minnet ve şükranla anıyoruz.

Mustafa Kemal Atatürk; kendisini milletine adayan, bağımsızlık yolunda karşısına çıkan tüm güçlüklere direnen, yaşamına sığdırdığı büyük başarılarla başka milletlere örnek olan ve milletin her alanda yücelmesi için yılmadan çaba gösteren büyük bir lider, büyük bir devlet adamıdır.

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, Kurtuluş Savaşı ile Türk milletinin yeniden ve daha güçlü bir şekilde tarih sahnesine çıkmasını sağlamış, Cumhuriyet ile Türk insanına çağdaş uygarlığın yolunu açmıştır. Aramızdan ayrılışının yıl dönümünde Atatürk'ü anarken, bizlere bırakmış olduğu mirası geleceğe taşıyarak yurdumuza ve bağımsızlığımıza her şartta sahip çıkacağız. O'na ve aziz hatırasına saygının gereği olarak, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere karşı tek yürek olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 76'nci yıl dönümünde bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz.'

 

                                                                                                                                                   Mümine ERSİN                                                                                                                                  Yön.Kur:Bşk.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.