Bafra Protokolü Muhtarlarla bir araya geldi.

Bafra Protokolü Muhtarlarla bir araya geldi.

Samsun AK Parti Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç  mahallelerin sorunlarını, muhtarların dilek ve şikayetlerini dinledi.

A+A-

Samsun AK Parti Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç  mahallelerin sorunlarını, muhtarların dilek ve şikayetlerini dinledi.

Bafra Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen toplantıya, Samsun AK Parti Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz,MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna,CHP İlçe Başkanı Vahit Perçin,Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ve muhtarlar katıldı.

Toplantının açılışış konuşmasını Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Andiç yaptı. Andiç pandemiden dolayı iki yıldır bir araya gelemediklerini bile getirerek buraya gelen herkese teşekkür ederim” dedi.

Erol Andiç’ten sonra söz alan Bafra Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, Bafra’da ki vaka sayılarından bahsederek, köyden merkeze gelemeyen çiftçilerin aşılarına personellerin tekrar planlamasından sonra devam edeceklerini söyleyerek aşının öneminden bahsetti.

 Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise, Bafra Belediyesi’nin yoğun mesai harcadığını dile getirerek, bu yıl 50 km sati kaplama ve 50 km beton yol yapacaklarını söyledi. Şehir merkezinde de birçok projelerinin hayata geçtiğini hatırlayarak belediye olarak çok çalışacaklarını söyledi.

Özellikle Bafra’da geliştirmeye çalıştığımız sorunlardan birisi de suyun kullanımı olduğunu aktaran Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen şunları söyledi. Ciddi anlamda kuraklık riskiyle karşı karşıyayız bu nedenle suyun kullanımı önemli. Damlama sulama sistemine geçmemiz gerektiğini de belirten Ertürkmen, Ziraat Bankası projeye dayalı olduğu zaman faizsiz beş yıl ödemeli olmak şartı ile yüzde 25’i siz ödüyorsunuz yüzde 75’ini Ziraat Bankası veriyor lütfen köyde ki halkımızı bilinçlendirelim artık damlama sulama sistemine geçmemiz lazım” dedi.

Kubbede hoş bir seda bırakabiliyorsak bu Dünya’da kalacak olan bu diyen Samsun AK Parti Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, “Bafra’da çok güzel birliktelik beraberliğin olduğunun da altını çizerek, ortak istişare kültürünü oluşturmak birlikte karar alabilmek önemlidir, inşallah biz bu kültürü burada yerleştireceğiz inşallah buda Allah’ın izni ile devam edecek.

Bafra’da yapılan projelerden de bahseden Kırcalı, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi bölgenin en büyük diş hatanesi olma özelliğini taşıyacak artık Fakülteye gitmek gibi bir derdimiz olmayacak. Millet Bahçemiz Bölgenin en büyük Millet Bahçesi olarak hizmet verecek ve orada büyük bir Millet Camisi ile birlikte bunu Bafra’ya kazandıracağız” dedi.

Toplantı muhtarların dilek ve temennileri ile son buldumuhtarlar-dernegi-toplantisi.jpg

bafra-protokolu-muhtarlarla-bir-araya-geldi.JPGbafra-protokolu-muhtarlarla-bir-araya-geldi-001.JPGbafra-protokolu-muhtarlarla-bir-araya-geldi-002.JPGbafra-protokolu-muhtarlarla-bir-araya-geldi-003.JPGbafra-protokolu-muhtarlarla-bir-araya-geldi-004.JPGbafra-protokolu-muhtarlarla-bir-araya-geldi-005.JPGbafra-protokolu-muhtarlarla-bir-araya-geldi-006.JPGbafra-protokolu-muhtarlarla-bir-araya-geldi-007.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum