Bafra Özel Eğitim Meslek Okulundan Yılsonu Sergisi

Bafra Özel Eğitim Meslek Okulundan Yılsonu Sergisi

Bafra ilçesi Köseli Mahallesinde eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren Bafra Özel Eğitim Meslek Okulu tarafından Alparslan Türkeş parkında okul tanıtım ve yılsonu sergisi düzenlendi. 

A+A-

Bafra ilçesi Köseli Mahallesinde eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren Bafra Özel Eğitim Meslek Okulu tarafından Alparslan Türkeş parkında okul tanıtım ve yılsonu sergisi düzenlendi.bafra-ozel-egitim-meslek-okulundan-yilsonu-sergisi-1.jpg

Özel eğitim gereksinim olan öğrencilerimizin eğitimlerini devam ettirdiği okulun öğrencilerinin yılboyunca yaptığı çalışmalarının sunumunu yapıldığı serginin açılışı Bafra Kaymakamı Cevdet ERTÜRKMEN, Belediye Başkanı Hamit KILIÇ , İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin TEMUR , İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU ve Siyasi Parti İlçe Başkanları tarafından gerçekleştirildi. 

Öğrencilerin emeklerinin sergilendiği sergideki ürünler davetliler tarafından büyük beğeni topladı.  

Kaymakam Cevdet ERTÜRKMEN , ilçemizde özel eğitim gereksinimi olan öğrencilere yönelik eğitim-öğretim faaliyetlerine devam eden okulları ziyaret etttiğini, bu ziyaretlerde öğrencilerin yapmış olduğu çalışmalardan ve okulların imkanlarından memnun olduğunu; devletin öğrencilerimize yeterli imkanı sunmak için her türlü desteği verdiğini söyledi. Kaymakam ERTÜRKMEN, açılışını gerçekleştirdiklerini sergiyi düzenleyen Bafra Özel Eğitim Okulunu ziyaret ettiğinde okulun fiziki imkanlarını ve serayı çok beğendiğini; bu okulumuzda eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin gayretleri ile ortaya çıkan ürünleri bugün burada görmekten memnuniyet duyduğunu ifade etti. Sergi vatandaşlarımızın ziyareti için günboyu açık olacaktır. Bafra Özel Eğitim Meslek Okulu okul tanıtım ve yılsonu sergisi etkinliğine Bafra Kaymakamı Cevdet ERTÜRKMEN, Belediye Başkanı Hamit KILIÇ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU , İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin TEMUR, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Şube Müdürleri, İlçemizde bulunan engelli dernekleri temsilcileri,okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.