Bafra Özel Bilge Çocuk Anaokulu Yıl Sonu Programı düzenledi

Bafra Özel Bilge Çocuk Anaokulu Yıl Sonu Programı düzenledi

Bafra Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen program İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Açılış konuşmasında

A+A-

Özel Bilge Çocuk Anaokulunun Genel Koordinatörü İsmail KÖYLÜ; “Biz Geleceği Hazırlıyoruz” sloganıyla amaçladığımız geleceğin Fatihlerini, Abdülhamitlerini yetiştirmek üzere yola çıktık.

Bu kutlu davada bizlere maddi ve manevi destek veren öncelikle Anadolu Gençlik Derneği Bafra Temsilcisi Sayın Muharrem Şengül’e akabinde Yönetim Kuruluna ve herkese çok teşekkür ediyoruz. Bizlere güvendiniz, çocuklarınızı emanet ettiniz; bizlerde Bilge Çocuk Anaokulu olarak bu güvene layık olup emanetlerinizi baş tacı ettiğimize inanıyoruz, dedi.

 

Konuşma sonrası Rana Aydoğdu, huzur veren sesiyle Kur-an’ı Kerim Tilavetini seyircilere sundu. Ardından miniklerin gösterileri, hadis gösterileri, mehteran coşkusu, keyif veren ront gösterisi, Milli sporumuz olan güreş, Milli birlik ve beraberlik bilincini uyandıran Çanakkale şiirimiz, tarihimizde bize zafer kazandıran, izleyenleri hem ağlatıp hem de gururlandıran Seyit Onbaşı’nın tiyatro gösterisi,  maneviyatımızı arttıran sema gösterisi ve hicret gösterisiyle program son buldu.

 

Program halka açık olup, Bilge Çocuk Anaokulu öğrencileri herkese bütün duyguları bir arada yaşattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.