BAFRA OSB ARTIK DOĞALGAZLI

BAFRA OSB ARTIK DOĞALGAZLI

Bafra'da uzun zamandır Doğalgaz sıkıntısı yaşa OSB'ye ilk gaz bugün verildi.

A+A-

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Ak Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar’dan oluşan heyet Bafra Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bazı farikaları ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

Ziyaret ve incelemelere Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Av.İbrahim Semiz, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, Bafra OSB Yönetim Kurulu Üyeleri, Akmercan Deltagaz Bölge Müdürü Mustafa Sezen, Belediye Başkan Yardımcıları Şaban Hüryaşar ve Ahmet Tokgöz’de katıldı.

Ziyaret kapsamında Bafra Organize Sanayi Bölgesi'nde üretimlerini sürdüren Damsan, Kalmaksan, Blue Denim Textil, Karma ve  Medikal İhtisas OSB yönetimi ve çalışanları ile bir araya gelindi.

Ziyaret sonunda ise OSB'de üretim yapan Blue Denim Tekstil'de doğalgaz açılışında bulunup çalışanlarla öğle yemeği yenildi.

Konuyla ilgili olarak bilgi veren Akmercan Bölge Müdürü Mustafa Sezen, “Bafra OSB’de 12.800 m doğalgaz hattı yapıldı. Bafra Organize Sanayi Bölgesi'nde artık abone olunması halinde her firma doğalgaz kullanabilecek." dedi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Bafra Organize Sanayi Bölgemizi ziyaret ederek çeşitli firmalarımızın yönetimi ve çalışanları ile bir araya geldik, hasbıhalde bulunduk. OSB’de üretime katkı sağlayacak her türlü çalışmanın takipçisi ve destekçisi olacağız. Blue Denim Tekstil firmasına doğalgaz tahsisi de bu gün gerçekleşti. Yakından bulunan ve oldukça önemsediğimiz Orta Ölçekli Sanayi Sitesi Projemiz için de söz konusu doğalgaz güzergâhında bulunması bizim için büyük şans. Emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Bafra OSB’ de bulunan ve yer almak isteyen tüm firmalarımızın önünü açacak destekleyici politikalar izliyoruz. Bu gayretimizi artırarak devam edeceğiz." Dedi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı, “Bafra Organize Sanayi Bölgesi'ne Doğalgazın gelmesi Bafra’da kolektif çalışmanın bir ürünüdür. Bizler üretimi sağlamakla beraber gelecek nesillere de yaşanabilir bir doğa bırakmak zorundayız. Sanayi Bakanımızdan Medikal OSB, Sera OSB ve Karma OSB’nin tamamlanması ile ilgili söz aldık. Ülkemizin 2023 ihracat hedeflerine ulaşmada sağladıkları katkı için teşekkür ediyorum. Dedi.

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ise, “Bir ülkenin gelişimi sağlayan üretimdir. Bunun yanında ekolojik gıda, temiz turizm, çevreye duyarlı üretim konseptini benimsememiz gerek. İhraç ettiğimiz ülkelerin temel kriterlerinden biri de bu. Doğalgaz bizlere bunu sağlıyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum." Dedi.

bafra-osb-ziyaret-1.jpgbafra-osb-ziyaret-2.jpgbafra-osb-ziyaret-3.jpgbafra-osb-ziyaret-4.jpgbafra-osb-ziyaret-5.jpgbafra-osb-ziyaret-6.jpgbafra-osb-ziyaret-7.jpgbafra-osb-ziyaret-8.jpgbafra-osb-ziyaret-9.jpgbafra-osb-ziyaret-10.jpgbafra-osb-ziyaret-11.jpgbafra-osb-ziyaret-12.jpgbafra-osb-ziyaret-13.jpgbafra-osb-ziyaret-14.jpgbafra-osb-ziyaret-15.jpgbafra-osb-ziyaret-16.jpgbafra-osb-ziyaret-17.jpgbafra-osb-ziyaret-18.jpg

 

      

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum