Bafra MHP Delegelerle Bir Araya Geldi

Bafra MHP Delegelerle Bir Araya Geldi

Bafra Milliyetçi Hareket Parti (MHP) İlçe Yönetim Kurulu delegelerle yemekte buluştu.

A+A-

MHP İlçe Teşkilatı tarafından 10 Ocak tarihinde seçimlerinde oy kullanacak delegelere Öğretmenevi’nde yemek verildi. Yemek öncesi konuşan İlçe Başkanı Hüseyin Acar birlik ve beraberlik mesajları vererek 10 Ocak seçimlerinde aday olduğunu açıkladı.

Acar, “Bizler 10 Ocak’taki kongre sürecine gelmeden Bafra'da bakıldığı zaman zor bir delege tespiti sürecine girdik. Maalesef itirazlar üzerine biz ancak kesin listeyi dün akşam alabildik. Vatandaş genel merkeze gidip istifa edebilir , notere gider istifa edebilir , parti değiştirebilir , 10 gün içinde dahi Yargıtay’daki üyeliklerimiz değişebiliyor. Bu yüzden bizlerin delegeleri 1 ay 2 ay önceden belirlemesi mümkün değil.

Neticede 15 gün önce bizler delege listemizi ilçe seçim kuruluna verdik arkasından da 3-4-5' i askı süreciydi itiraz eden arkadaşlarımızın hepsine saygı duyuyoruz. Bunlar demokratik haklarını kullandılar sürecin akabinde de 2 gün içinde de seçim kurulunun buna cevap verme ve karara bağlama yükümlülüğü var. Seçim kurulunun verdiği kesin kararın arkasından bizler delegelerimizin kesin listesini aldık. Hem delegelerimizle bir araya gelmek hem de 10 Ocak’ta yapılacak kongrede aday olduğumuzu açıklamak istedik. Kamuoyunda oluşturulan atmosfer gereği birazda arkadaşlarımızda tedirginlik oldu. Bizlerin sizlerden istirhamımız 10 Ocak günü kongrenize sahip çıkınız” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.