Bafra Mega Aritmetik Dahi Çocuk Basın İle Birarada

Bafra Mega Aritmetik Dahi Çocuk Basın İle Birarada

Samsun'un Bafra ilçesinde faaliyet gösteren Bafra Mega Aritmetik Dahi Çocuk Akademisi Balakçı Kahvaltı salonunda bir araya geldi.

A+A-

Dünya Hafıza Şampiyonu ve Memoriad Başkanı Melik Safi Duyar zeka geliştirme ve Mental Aritmetik konularında Pazar günü saat 15:00'da Bafra Belediyesi Kültür Merkezinde konferans düzenleyecek. Altıntaş Danışmanlık Bafra Mega Aritmetik Kurucusu Şeyma Elif Altıntaş konuyla ilgili  bugün saat 10:00 Bafra'daki basın mensuplarına bir kahvaltı düzenledi. Şeyma Elif Altıntaş konuşmasında 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler gününü Basın mensuplarına kahvaltı düzenleyerek kutlayan Bafra Mega Aritmetik Dahi Çocuk Merkezi Kurucusu Şeyma Elif Altıntaş, “konuşmasında, “Mega Aritmetik hafıza gelişimi, 5 ile 11 yaş arası çocukların beyinlerinin holistik bir şekilde gelişmesini sağlayarak olağanüstü sonuçlar veren çok özel bir zihinsel aritmetik veya bir başka ifadeyle mental aritmetik eğitim programı olduğunu belirtti. ''Bu konferans Bafra için gençlerimiz için çok büyük bir fırsat,yaşlısından gencine herkezin kendinden bir şey bulabileceği bilgi katabileceği zekasını geliştirebileceği ve ufkunu genişleteceği bir konferans olucak.7'den 77'ye Tüm halkımızı davet ediyorum'' dedi.

Fotografik Hafıza Teknikleri:

* Konsantre ve gözlem gücünüzü arttırmaktadır.

* Bilgilerin hafızada tutulması için gerekli bilimsel temelleri ortaya koyarak,beyninizdeki bilgisayarı etkili ve verimli kullanılacak hale getirmektir.

* Hafıza teknikleriyle not tutma prensiplerini kullanmanızı sağlayarak okuduğunuz ve duyduğunuz bilgilerin kolayca hatırlanmasını temin etmekedir.

* Yabancı kelimelerin kolay ve kalıcı öğrenilmesini sağlamaktadır.

* Günlük iş kapasitenizi iki hatta üç katına çıkarmaktadır.

* Hızlı, aktif ve hassas bir hafıza gücü sayesinde kendinize olan güveni arttırmakta ve mutluluğa ulaşmanızı sağlamaktadır. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum