Bafra  LÖSEV İmam Hatip Lisesinde Seminer Düzenledi

Bafra LÖSEV İmam Hatip Lisesinde Seminer Düzenledi

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Bafra temsilcisi Erol Korkmaz, Bafra Anadolu Lisesi ve Bafra Altınkaya Lisesi öğrencileri Bafra İmam Hatip Lisesinde seminer düzenleyip çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

A+A-

Okullarda kanser hastalığı lösemiyi ve lösemili çocuklar vakfını (LÖSEV) anlatıp hem de sunum yaptıkları ve Lösevin annelerinin yaptıkları el emeği göz nuru hediyelikleri stantlarla satarak hasta kardeşlerine destek olduklarını belirttiler. Gönüllü öprenciler Lösev'in hasta çocuklara ücretsiz tedavi yaptığını ve her aileye maddi ve manevi aynı zamanda gıda yardımı yaptığını bizlerde kardeşlerimize bir nebzede olsa faydalı oluyorsak ne mutlu bize dediler.

Fen Lisesi Öğrencileri Bafra'da tüm okullarda Lösev'i anlatıp stantlar kuracaklarını ve ayni zamanda Ankara'da bulunan Lösante hastanesinin yetişkin hastaları da kabul ettiklerini  söylediler.

ayrıca gönüllü öğrenciler sokakta Lösev veya lösemili çocuklar adına para toplayanlara para verilmemesi gerektiğini  verdiğiniz paraların nereye gittiğinin belli olmadığını söylediler. ayrıca gönüllüler Lösev kapı kapı para toplamaz bağışlarınızı banka aracılıyla veya internet yada Tuğla yazıp 3406 SMS ile yapıldığını belirttiler.

AKP Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı "Bu hastalık hepimizin başına gelebilir. Bizler başımıza geldiği zaman anlayabilir bu hastalığın ismi ürkütür. Bunun için kan vermek çok önemli her kan verildiğinde bir tetkik yapılıyor. Erken teşhis gerçekten hayat kurtarıyor" dedi. Düzenlenen programa Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu katıldı.

1-340.jpg2-310.jpg3-251.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.