BAFRA KAYMAKAMI KATIRCI İŞİTME ENGELLİLERİN BAŞARISINI İŞİTTİ

BAFRA KAYMAKAMI KATIRCI İŞİTME ENGELLİLERİN BAŞARISINI İŞİTTİ

Bafra İşitme Engelliler Spor Kulübü Başarılarını Bafra Kaymakamı Ali Katırcı İle Paylaştılar.

A+A-

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen İşitme Engelliler Güreş Şampiyonası Kahramanmaraş’ta yapıldı.

Şampiyonaya katılan Bafra İşitme Engelliler Spor Kulübü başkanı ve kafile başkanı Bülent Kurtgözlü ve sporcular Bafra Kaymakamı Ali Katırcı’yı makamında ziyaret ettiler.

Yapılan ziyarette, kafile adına kulüp başkanını temsil eden dernek danışmanı ve işitme engelli tercümanı Tugay Kurtgözlü, Kaymakamımıza dernek ve şampiyonlukla ilgili bazı bilgiler verdi.

Dernek danışmanı ve işitme engelli tercümanı Tugay Kurtgözlü, kulüp başkanından aldığı bilgiler dahilinde yaptığı konuşmasında, “Kahramanmaraş’ta yapılan şampiyonaya Bafra İşitme Engeliler Spor kulübü sporcularından, serbest stilde Şenol Aydın 66 kiloda Türkiye 2.si, Savaş Çağlayan Türkiye 2. si, Ogün Özen 74 kiloda Türkiye 3.sü oldu. İkinci gün düzenlenen Greko-romen müsabakalarında ise 66 kiloda yarışan Şenol Aydın Türkiye 1.si, Resul Yıldız Türkiye 2.si ve Nihat Zeyin Türkiye 3.sü oldu. Bu başarılar Bafralı ekibi olarak bizlere takım halinde serbest stil Türkiye 2.liği, Greko-romen stilde ise, Türkiye 3.lüğünü getirdi.” dedi.

Kafile adına kulüp başkanını temsil eden dernek danışmanı ve işitme engelli tercümanı Tugay Kurtgözlü, devam eden konuşmasında, kulüp ve kafile başkanı Bülent Kurtgözlünün, başta Kaymakamımız olmak üzere, destek çıkan herkese teşekkür ettiğini, kendilerine sahip çıkıldığı sürece çok daha iyi başarılar getireceklerine söz verdiğini, ifade etti.

Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ise yaptığı konuşmasında,’’ Öncelikle başarılı olan Bafra İşitme Engelliler Spor Kulübü yönetim ve üyelerini, şampiyonaya katılan tüm kafileyi tebrik ettiğini, başarılarının devamını dilediğini, Bafra Kaymakamı olarak her zaman yanlarında olduğunu, başarılı çalışmaların başarılar getireceğini, bu çalışmaların da zaten kendilerinde var olduğunu.’’ifade etti.    

Kaynak:Abdullah Özdemir

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.