BAFRA KAYMAKAMI HALİS ARSLAN VE DAİRE MÜDÜRLERİ SAMSUN TARIM FUARINDA

BAFRA KAYMAKAMI HALİS ARSLAN VE DAİRE MÜDÜRLERİ SAMSUN TARIM FUARINDA

Bafra Kaymakamı Halis Arslan ve daire müdürleri Tüyap Samsun Fuar Ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen, Tüyap Samsun Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı'nı ziyaret ettiler.

A+A-

16-20 Eylül tarihleri arasında açık olan fuara Kaymakam Halis Arslan ve daire müdürleri yaptıkları ziyaretlerinde Bafra standını ve diğer stantları da gezdiler.

Tarım fuarını gezen Kaymakam Halis Arslan; Samsun ilimiz tarım açısından çok değerli bir bölge. Tarım konusunda çok değerli potansiyellere sahip olan Samsun ilimizde yapılan bu fuarın önümüzdeki birkaç yıl içerisinde ülkemizin en önemli fuarlarından bir tanesi olacaktır.

Ayrıca Bafra Kaymakamlığı koordinatörlüğünde, Bafra Belediyesi, Ticaret Borsası, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, Sebze Üreticiler Birliği, Tahıl Üreticiler Birliği ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü olarak stant da yerimizi aldık.

Bafra’ya ayrılan stantta; pide, nokul, dondurma, kaymaklı lokum, pilav gibi yöresel yiyecekler bulunmaktaydı. Yine stant da ayrıca biber, patlıcan, lahana, fasulye, fındık, ceviz, elma, armut, tütün, mısır, kırmızılahana, kereviz, pırasa, salatalık gibi organik tarım, iyi tarım ve kontrollü ürün yönetimi sistemleriyle üretilmiş olan ürünler vardı. Ayrıca pirinç, un gibi sanayi ürünler de stant da yer aldı. Bafra Manda Üreticiler Birliği tarafından süt mamulleri olan ( kaymak, yoğurt ve tereyağ da ) sergilendi. Hediyelik olarak pirinç, Bafra logolu çantalarda ziyaretçilere sunuldu. Ayrıca açılmış olan standın 9 metre karelik alanda Sürmeli Mahallesi tarafından organik ürünler ikram edildi. 3 gün boyunca Samsun Büyükşehir Belediyesine ait otobüslerle belirli saatlerde Samsun Tarım fuarına ücretsiz seferler düzenlendi.

16-20 Tarihleri arasında açık kalan tarım fuarında Bafra standın da pide, nokul, kaymaklı lokum, Bafra’nın markası olan pirinç pilavı ve dondurma ikramları yapıldı.

Ayrıca fuardaki stantlar gezildikten sonra Bafra standında hazırlanan pirinç pilavını Kaymakam Halis Arslan kendi elleriyle fuara gelen misafirlere dağıtımını yaptı.

bafra-kaymakami-halis-arslan.JPGbafra-kaymakami-halis-arslan-001.JPGbafra-kaymakami-halis-arslan-002.JPGbafra-kaymakami-halis-arslan-004.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.