BAFRA KAYMAKAMI HALİS ARSLAN BERKAY ALTINSOY’A GİTAR HEDİYE ETTİBağlantı

BAFRA KAYMAKAMI HALİS ARSLAN BERKAY ALTINSOY’A GİTAR HEDİYE ETTİBağlantı

Bafra Anadolu Lisesi tarafından organize edilen “Organ Bağışı” seminerine katılan Bafra Kaymakamı Halis Arslan 12-A sınıfından Berkay Altınsoy’a söz verdiğinden gitarı teslim etti.

A+A-

Müzikle iç içe olan Berkay Altınsoy adlı öğrenci gitarını alırken Bafra Kaymakamı Halis Arslan’a teşekkür etti. Müziğe olan hırsım ve azmimin daha da arttığını belirtmek istiyorum. Yakın zamanda ise mini bir konser vereceği konusunda söz verdi.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan: “ Bafra Anadolu Lisesi sosyal, kültürel, spor ve değişik eğitim alanlarında başarılı olan okullarımızdandır. Bu nedenle okulda düzenlenen organlarımızı bağışlayalım adlı projenin sunumuna katılmıştım. O sırada 4 öğrencimiz gitar çalarak mini konser vermişlerdi. O sırada Berkay Altınsoy öğrencimize gitar sözü verdiğimizden dolayı kendisine gitar armağan ettik. Öğrencilerimizin okul dışında günlerini en iyi şekilde değerlendirebilmeleri için spor, müzik veya sosyal kültürel diğer faaliyetlerde bulunmaları gerekiyor. Bu tür çalışmalar çocuklarımızın başarısını olumlu etkliyor” dedi.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.