BAFRA KAYMAKAMI HALİS ARSLAN 31 MAHALLE MUHTARININ SORUNLARINI DİNLEDİ

BAFRA KAYMAKAMI HALİS ARSLAN 31 MAHALLE MUHTARININ SORUNLARINI DİNLEDİ

Kaymakamımız Sayın Halis Arslan mahalle ziyaretlerindeki gezilerini aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

A+A-

  Kaymakam Halis Arslan 12 daire müdürüyle birlikte Kolay mahallesi EÜAŞ Tesisleri toplantı salonunda 31 mahalle muhtarıyla birlikte bir araya gelerek mahallelerdeki sorunları dinledi.

 

Mahalleler ile ilgili toplantıya; “ Şeyhulaş, Derbent, Doğankaya, Düzköy, Yeniköy, Ozan, Dereler, Yeraltı, Ağcaalan, Asmaçam, Kasnakçımermer, İ.Koşaca, Kuzalan, Esençay, Başaran, M.Türkmenler, Yenialan, Karakütük, Sarpın, Elalan, Gökalan, Şahinkaya, Akalan, Tepebaşı, Asar, Kapıkaya, Kolay, Burunca, Selemelik, Çamaltı ve Gazibeyli  mahalle muhtarları katıldı.

3saat geçen toplantı sonucunda açıklamada bulunan Kaymakamımız Sayın Halis Arslan; Geçtiğimiz son 8 ay içinde periyodik olarak tüm mahallelerimizde daire müdürlerimizle birlikte gezdik ve incelemelerde bulunmuştuk. Mahalleleri tek tek gezerek incelemeler sonucunda sorun oluşturan konuları notlarımıza almıştık. Bu zaman zarfında konuları gerekli mercilere yazılı olarak gönderdik. Toplantılarımızı ortak merkezde bulunan mahallelerde muhtarlarımızla bir arada olacağız. 2.inci grup toplantısını Kolay mahallesi EÜAŞ tesislerinde 31 mahalle muhtarıyla birlikte gerçekleştirdik. Şimdi ise bir araya gelmemizin nedeni, daha önceki zamanlarda gezdiğimiz ve mahallelerden aldığımız notların sonuçlarının ne düzeyde olduğunu görmek için toplandık. 31mahallemizin sorunlarından önem arz eden birçoğunu giderdik.

Güzel ve verimli bir şekilde geçen toplantı sonucunda, daire müdürleri muhtarlara önemli açıklamalarda bulundular. Eskiyen elektrik şebekelerinin yenilenmesini, mahallelerinin sokaklarının yollarının malzeme bakımını, içme suyu şebekesi olanların ise kanalizasyon taleplerini dile getirdiler.

Toplantıya Kaymakamımız Sayın Halis Arslan’ın katılımlarıyla Büyükşehir Belediyesinden Yakup Tulum, İlçe Tarım Müdür Vekili Uğur Ak, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Celal Karadeli, Sosyal Yardımlaşma veDayanışma Vakfı Müdürü Hasan İrer, Yedaş Müdürü Yasin Ceylan, D.S.İ Müdürü Berati Özkan, Toplum Sağlık Müdürü Dr. Ebru Kaynar Tuncel, İlçe Müftüsü İsmail Çiçek, Saski Şube Müdürü Osman Söyler, Telekom Müdürü Ercan Dişli ve İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın katıldı.

Muhtarlarla toplantı sonrasında Kolay lisesine geçildi.

bafra-kaymakami-halis-arslan-31-mahalle-muhtarinin-sorunlarini-dinledi.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.