Bafra kaymakamı Cevdet Ertürkmen Hacınibaspor'u kabul etti

Bafra kaymakamı Cevdet Ertürkmen Hacınibaspor'u kabul etti

Samsun Süper Amatör Lig'i Bal Ligi yükselme grubunda mücadele eden Hacınabispor Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen'i makamında ziyaret etti.

A+A-

Ziyarete, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, Hacınabispor Başkanı İsa Köprü, Hacınabispor sportif Direktör Erdoğan Er katıldı. 

Zor bir virajdan döneceklerini söyleyen Hacınabispor Başkanı İsa Köprü, bu Pazar Samsun Büyükşehir Belediyespor ile sahamızda karşılaşacağız. Bu maçı aldığmız takdirde büyük ölçüde Bölgesel Amatör Lig'i kapılarını aralayacağız. Sizi de o gün davet ediyoruz" dedi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna ise, Bafra uzun zamandır BAl Lig'ine  hiç bu kadar  yaklaşmadı. Umarım pazasr günü Büyükşehir'i yendiğimizde BAL Lig'inin kapısını aralayacağız" ded. 

Hacınabispor Başkanı İsa Köprü ise şunları söyledi, "Bu yola çıkarken amacımız önce BAL Lig'ine çıkmaktı dedi.Çalışmalarımız, amacımız, planlarımız hep bu yönde oldu. Şükürler olsun  ki amacımıza ulaşmaya çok az kaldı. Bu maç Bafra'mız için bir milat olacak. ben özellikle hemşerilerimizden bu maça gelmelerini Bafra'nın takımını desteklemelerini diliyorum. İnşallah yolumuz Şampiyonluk olsun" dedi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.