Bafra İşitme Engelli Kursundan Barış Medyaya Ziyaret

Bafra İşitme Engelli Kursundan Barış Medyaya Ziyaret

Bafra İşitme Engelliler Kur’an Kursu öğretici ve öğrencileri, Barış Medyayı ziyaret ettiler.

A+A-

Kurs öğreticileri Nuran Tok ve Kübra Koçak ve kursiyerler ile Barış Medyayı ziyaret eden ekip adına açıklama yapan kurs öğreticisi Nuran Tok; “10-16 Mayıs engelliler haftası münasebeti ile kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bizlerin her zaman yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen Barış Medyadan Allah razı olsun. Bizler kursiyerlerimizin sessiz dünyalarının sesi olamaya çalışıyoruz. Onlara dinimizin yüce kitabını okumayı öğretiyoruz. Kursiyerlerimiz ile sosyal aktiviteler yaparak onların toplumun içinde olmalarını sağlamaya gayret ediyoruz.”

İşitme engelli öğrenciler, bu kurs sayesinde hayatlarının anlamının ve akışının değiştiğini, Kur’an-ı Kerim’i öğrenip dinimizi daha iyi anlamaya başladık.

Barış Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale ise; ”Bir medya bulunduğu şehrin gözü ve kulağıdır. Amacı yaşadığı şehrin sorunlarını, güzelliklerini dile getirip o şehrin daha yaşanır hale gelmesini sağlamaktır. Siz toplumdan kendini soyutlamış bu inşaları, yaşadıkları sessiz hayatlarının çok daha dışına çıkardınız. Bizler medya olarak bu güzellikleri halkımıza iletip şehrimizde sadece kötü şeyler yaşanıyor düşüncesinden arınmalarını istiyoruz. Sosyal sorumluluk alanında yapılacak her türlü faaliyette seve seve üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz.

isitme-engelliler.jpgisitme-engelliler-001.jpg1-deprem.jpgisitme-engelliler-002.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.