BAFRA İLÇE MÜFTÜSÜ BURHAN KELEŞ  KUTLU DOĞUM TEŞEKKÜRÜ

BAFRA İLÇE MÜFTÜSÜ BURHAN KELEŞ KUTLU DOĞUM TEŞEKKÜRÜ

Bafra İlçe Müftüsü Bürhan Keleş

A+A-

 Kutlu Doğum Haftası dolayısı ile yapılan çalışmalar ve Kutlu Doğum Kermesinin sona ermesi hakkında açıklamalar ve teşekkür konuşması yaptı.

Müftü Keleş Kermesin son günü Eski Tekel Binasında Kermes Alanında yaptığı konuşmada ilk önce Kermese katkısı bulunanların haklarını helal etmelerini istedi.

Müftü Keleş yaptığı açıklamada ise,’’ 2013 Yılı kutlu Doğum Haftasında, haftanın mana ve önemine uygun olarak kutlama gayesiyle Bafra Müftülüğünce organize edilen merkez ve köylerdeki konferanslara, Kur’an Ziyafeti programına, sünnet şölenine, naat ve kompozisyon yarışmasına, Liselere Hz. Peygamberin Hayatı adlı siyer kitabının dağıtımına, yetim ve ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım amaçlı açılan kermese katkı sağlayan tüm vatandaşlarımıza, idari destek veren Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Kaymakamlığı  Yazı İşleri Müdürü Necmettin Özel, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uzunlar ve Okul Müdürlerimize, İlçe Sağlık Müdürlüğümüze, Kur’an Kursu Öğreticilerimize ve Din Görevlilerimize, Sivil Toplum Örgütü Temsilcilerine, Bafralı Basın mensuplarımıza  teşekkürlerimizi sunarım.’’dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum