Bafra İlçe Müftülüğü Depremzedelere Manevi Destek için Elbistana Gitti

Bafra İlçe Müftülüğü 16 kişilik manevi destek ekibiyle Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar başkanlığında 9 günlük faaliyetleri için Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesine dualarla uğurlandılar.

A+A-

Bafra İlçe Müftülüğü 16 kişilik manevi destek ekibiyle Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar başkanlığında 9 günlük faaliyetleri için Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesine dualarla uğurlandılar.
Din görevlilerimize, emek harcayan personelimize, hafızlarımıza teşekkür ediyoruz. Ülkemizin devletimizin başı sağ olsun. Depremde ölen kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim. Alanda çalışan görevli ve gönüllü kardeşlerimizin de Allah işlerini kolay eylesin.
Konu ile ilgili Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar yaptığı açıklamada,’’ Bafra İlçe Müftülüğü 16 kişilik manevi destek ekibiyle 9 günlük faaliyetleri için depremzede kardeşlerimize manevi yönden destek olmak için Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesine dualarla uğurlandılar.
Diyanet İşleri Başkanlığımız ve bizler Deprem bölgesinde manevi destek ve rehberlik noktasında büyük bir mücadelenin içerisine girdik”
Cenab-ı Hak bütün Müslümanları, bütün insanları her türlü afetten, felaketten, görünür görünmez kazalardan, belalardan muhafaza eylesin. Dünya tarihinde 9 saat arayla 7.5 üzerinde iki ayrı depremin görülmediğini belirtmek isterim. Milletimiz büyük bir imtihanla karşı karşıya. Bütün Müslümanların dualarıyla yaralarımız, acılarımız azalacak ve birlikte bu imtihanı başaracağız inşallah.
Ülkemizde bütün insanlar deprem bölgelerinde elinden gelen bütün gayreti gösterdi ve halende göstermeye çalışıyor.
Bizler depremzede kardeşlerimizin yanında özellikle manevi destek ve manevi rehberlik etme noktasında büyük bir mücadelenin içerisine girdik. Bu çalışmalarımız hızla devam etmektedir.’’dedi.

bafra-ilce-muftulugu-depremzedelere-manevi-destek-icin-elbistana-gitti1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.