Bafra İlçe Milli Eğitim'den "Bafra 7’den 70’e Okuyor" projesi

Bafra İlçe Milli Eğitim'den "Bafra 7’den 70’e Okuyor" projesi

Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, "Bafra 7’den 70’e Okuyor" projesi ile Bafra halkını kitap okumaya davet etti.

A+A-

Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından topluma okuma alışkanlığı kazandırmak, okuma alışkanlığını artırmak, okuma konusunda farkındalık oluşturmak ve pandemi sürecinde her bireyin en az bir kitap okumasını sağlamak amacıyla “Bafra 7’den 70’e Okuyor” etkinliği düzenlendi. Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, bu proje aracılığıyla tüm Bafra halkını kitap okumaya davet etti.

Proje kapsamında, 28 Aralık 2020 Pazartesi günü 20.00’de başlayacak olan etkinlikle her birey okuyacağı kitap ile birlikte bir video çekerek kitap okumaya davet ettiği kişiye meydan okuyacak. Meydan okuduğu kişiden kitap okumasını, okuduğu kitaptan beğendiği bir cümleyi 11 Ocak 2021 Pazartesi günü saat 20.00’da Twitter üzerinden paylaşmasını ve onun da başka birine meydan okumasını isteyecek. Çekilen videolar 28 Aralık 2020 tarihinden itibaren Facebook ve Twitter’da paylaşılacak. Yapılan açıklamada 28 Aralık Pazartesi günü başlayacak olan etkinliğe tüm Bafra halkı ve öğrencilerin katılım sağlayabileceği belirtildi. 

3 KİŞİYE TABLET, 50 KİŞİYE KİTAP HEDİYE

11 Ocak 2021 Pazartesi günü, okunulan kitaptan beğenilen bir cümlenin paylaşılacağı twitter etkinliği düzenlenerek etkinlikte belirlenecek 3 kişiye tablet, 50 kişiye de kitap hediye edilecek.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.