Bafra hacılarını uğurladı

Bafra hacılarını uğurladı

Bafralı 80`e yakın hacı adayı bugün yola çıktı.

A+A-

Hacı Uğurlama Töreni Bafra Müftülüğü önünde yapıldı. Bafra Müftülüğünün organize ettiği törene Bafra Kaymakamı Hacı İbrahim Türkoğlu, Belediye Başkanı Zihni Şahin,  İlçe müftüsü İsmail Çiçek, Daire Amirleri, Basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tören Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından din görevlilerinin duygulu hac ilahileriyle devam etti. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’in hacı adaylarımıza hitap ettiği tören Müftü İsmail Çiçek’in yaptığı tavsiye niteliğinde konuşma ve dua ile sona erdi.

Hacılarımıza hayırlı yolculuklar dilerken Devletimize Milletimize dua etmelerini istiyoruz. Darda kalmış kardeşlerine gönlünü açan, huzurunu ve ekmeğini paylaşan halkımız için dua istiyoruz. Birliğimiz ve dirliğimiz için dua istiyoruz. Ülkemizde ve İslâm coğrafyasında akan kan ve gözyaşlarının durmasını, bütün kardeşlerimizin huzur ve güven içinde nice bayramlara ulaşmalarını, Hacca giden kardeşlerimizin salimen geri dönmelerini rabbimizden niyaz ediyoruz.

bafra-hacilarini-ugurladi.jpgbafra-hacilarini-ugurladi-001.jpgbafra-hacilarini-ugurladi-002.jpgbafra-hacilarini-ugurladi-003.jpgbafra-hacilarini-ugurladi-004.jpgbafra-hacilarini-ugurladi-005.jpgbafra-hacilarini-ugurladi-006.jpg

1-138.jpg2-122.jpg3-096.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.