BAFRA GENÇLİK MERKEZİ TÜRKİYE 2.CİSİ OLDU

BAFRA GENÇLİK MERKEZİ TÜRKİYE 2.CİSİ OLDU

Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Gençlik Merkezinde antrenör ve beden eğitimi öğretmenleri ile bilgilendirme toplantısında bir araya geldi.

A+A-

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından  her ay Türkiye genelinde düzenlenen ve 182 gençlik merkezinin katıldığı “Ayın Gençlik Merkezi” yarışmasında Bafra Gençlik Merkezi 2014 yılı Kasım Ayının Türkiye 2.cisi seçilmiştir.

Bafra Kaymakamı Halis ARSLAN  Bafra Gençlik Merkezinde görev yapan antrenörler  ve beden eğitimi öğretmenleri ile bir araya gelerek  okullardaki  eğitim ve öğretim yapan çocukların okul dışında kötü alışkanlıklardan uzak tutup bu gençlik merkezlerine çekmemiz gerekir konusunda açıklamalarda bulundu. “Risk altındaki bölgelerde çalışma yapmak gerekir. Bu nedenle  arkadaşlarımın çalışmaları benim için çok kıymetlidir.

Çocuklarımızı her türlü sosyal risklerden korumak, sokağın tehlikelerinden arındırmak konusunda onları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak  için en iyi terbiye spordur. Bu binaları ve bu tesislerimizi  sosyal ve kültürel yönden faaliyetlerimizi geniş kapsamda  tutmalıyız.  Bedenen ve ruhen sağlıklı kişiler yetiştirmek için yapılmıştır. Bedenen ve ruhen sağlıklı kişiler olduğumuz zaman hiç bir şey bizi kötüye yönlendiremez. O bakımdan bu çocuklarımıza sizlerinde ekleyeceği çok şeyler vardır. Bildiklerinizi, tecrübelerinizi  ve yeteneklerinizi bu çocuklara aşılayacaksınız. Rakamlar bizler için bir takdir bir alkış nedenidir. Yapılan her aktivite de her geçen gün çıtayı yükselterek sayıları artırmamız lazım. Kalite açısından uyuma ulaşmalıyız. Bu işler parayla yapılacak işler değildir.

Bu işe yüreğinizi verirseniz, kalbinizi, beyninizi ve heyecanınızı verirsiniz. Özellikle siz arkadaşlarımdan rica ediyorum bu iş fedakârlık işidir bu bir özveri işidir. Bunu yapan arkadaşlarımı ben görüyor ve yakından takip ediyorum.  Sporu ve sporcuyu seven bir kişi olarak sporu yaptıranı seviyorum. Onun içinde çocuklarımızı ve gençlerimizi her türlü kötü şeylerden arındırmak için onları bu salonlara yönlendirmemiz lazım. Okullarımızın da spor salonlarını kullanabiliriz. Bu nedenle ne yapılması gerekiyorsa bizler yapmaya hazırız.

Yeter ki bu çocuklarımızı risk olan bölgelerde güzel çalışmalar yapıp kötü alışkanlıklardan uzak tutmamızdır . Çocuklarımızı gençlik merkezinde yapılacak değişik aktivitelerle tutmamız gerekir dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.