Bafra Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Hatipoğlu istifa etti!

Bafra Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Hatipoğlu istifa etti!

Bafra Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Hatipoğlu istifa etti, Bafra Yeni Kapalı Spor Salonu’na Tesis Amiri olarak atandı.

A+A-

Bafra Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Hatipoğlu istifa etti, Bafra Yeni Kapalı Spor Salonu’na Tesis Amiri olarak atandı.

Eski Canik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatih Hatipoğlu, 25 Haziran 2014 yılında resmi olarak Bafra Gençlik Merkezi Müdürlüğü görevine başlamıştı. Bugün itibariyle Gençlik Merkezi Müdürü Hatipoğlu’nun ettiği istifa kabul edildi. İstifasının ardından Bafra Yeni Kapalı Spor Salonu’na Tesis Amiri olarak atandı.

Hatipoğlu, yaptığı açıklamada şunları ifade etti: “20 Haziran 2014 tarihinden itibaren vekâleten yürüttüğüm, "Bafra Gençlik Merkezi Müdürlüğü" görevimden kendi isteğimle ayrılmış bulunuyorum. 

Rabbim'in izniyle bundan sonraki süreçte, her dâim Milli ve Manevî değerleri önceleyerek farklı pozisyon ve mecralarda şahsıma tevdî edilecek görevleri lâyıkıyla yürütme gayretinde olacağım.  

Bafra Gençlik Merkezi Müdür Vekilliği görevimi ifâ ettiğim yaklaşık 7,5 yıllık bu zaman diliminde birlikte çalışma imkanı bulduğumuz; Gençlik ve Spor İl Müdürüm Sayın İsmail Hakkı Kasapoğlu'na,  Bafra Kaymakamımız Sayın Cevdet Ertürkmen'e, Bafra'mızın çok değerli daire amirlerine,  Samsun'daki Gençlik Merkezi Müdürü arkadaşlarıma, Bafra Gençlik Merkezinde görev yapan personelimize, eğitmenlerimize, beni yalnız bırakmayan gönüllü gençlerimize ve bilhassa bana desteğini hiçbir zaman esirgemeyen en büyük sermayem aileme teşekkürü bir borç bilir, haklarını helâl etmelerini istirham ederim. Mülkün yegâne sahibi olan Rabb'im, bizleri emanet şuurundan ve doğru yoldan ayırmasın. 

Son olarak Üstâd Necip Fazıl'ın bir dörtlüğü ile sözlerimi bitirmek isterim : 

"Gideriz, nur yolu izde gideriz
Taş bağırda, sular dizde gideriz 
Bir gün akşam olur, biz de gideriz
Kalır dudaklarda şarkımız bizim."

Bafra Gençlik Merkezi Müdürlüğüne de vekâleten Osman Şenocak atandı.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.