BAFRA FESHANE’DE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

BAFRA FESHANE’DE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

SAMKON tarafından İstanbul Feshane’de düzenlenen 8. Tanıtım Günleri’nde Bafra her yönüyle ilginin odağı oldu. En çok ziyaret edilen standların başında Bafra standı oldu.

A+A-

Bafra’nın damak tatlarına ulaşmak için kuyruklar oluştu. Standı gezenlere çeşitli ikramlar yapıldı. 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada ise şunları söyledi: “Baframızın tanıtımı için çok Feshane’de yoğun çalışmalar yürüttük. BİZ BAFRA OLARAK BÜYÜK BİR AİLEYİZ anlayışı ile Bafra Kaymakamlığımız, Belediyemiz, Ticaret ve Sanayi Odamız, Ziraat Odamız, Ticaret Borsamız, derneklerimiz, mahalle muhtarlarımız, basınımız ve hemşehrilerimiz ile Baframızı temsil ettik. Tanıtımlar yaptık, Bafra ürünleri ve damak tatlarını sergiledik. Broşürler dağıttık, ikramlarda bulunduk. Birlik ve beraberliğimizi sergiledik. Diğer ilçelerimizin standtlarını gezdik, gurbetteki hemşehrilerimizle dertleştik sohbetler yaptık.”

 

Başkan Şahin açıklamalarını şu şekilde tamamladı: “Feshane’de hem Samsunumuz hem de Baframız için çok faydalı ve verimli programlar oldu. Birlik ve beraberliğimiz daha da güçlendi.  Samsun Tanıtım Günleri’nin Feshane’de ki açılışına katılan ve bizlerle olan Gençlik ve Spor eski Bakanımız Sayın Suat Kılıç’a teşekkür ediyorum. Bizlere yakın ilgi ve alaka gösteren başta SAMKON genel başkanı Sayın H. Kaya Aşcı ve tüm yöneticilerine, Belediye Başkanlarımıza, siyasi partilerimizin aday adaylarına, başkan ve yöneticilerine, derneklerimize, gurbetçilerimize, Bafra ve Samsun Basınımıza,  yoğun çalışmalar yürüten Belediyemizin değerli personeline ve Büyük Bafra ailesine teşekkür ediyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.