Bafra Fen Lisesi Engelleri Kaldırıyor projesi

Bafra Fen Lisesi Engelleri Kaldırıyor projesi

Bafra Fen Lisesi "Fen Lisesi Engelleri Kaldırıyor" Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında Özel Beyaz Kar Özel eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

A+A-

Bafra Fen Lisesi Müdür Yardımcısı Hüseyin Özdağ ve Bafra Fen Lisesi Öğrencileri Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında "Bafra Fen Engelleri Kaldırıyor" projesinde bugün 19 Mayıs İlçesi Beyaz Kar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon okulunu ziyaret etti.

Ziyarette Fen Lisesi öğrencileri, rehabilitasyon Merkezi öğrencileriyle pasta kesip hediyeler verdi.  Programa 19 Mayıs İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Demirkol da katıldı.

Hüseyin Özdağ yaptığı açıklamada" hepimiz birer engelli adayıyız bizde bu düşünce ile hareket ederek öğrencilerimizde ve toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla bu projeyi başlattık.Bu proje de bizden desteklerini esirgemeyen,19 Mayıs İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ömer Demirkol'a,Beyaz Kar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon okulu müdürümüz Gülay Avcı'ya ve tüm personeline göstermiş oldukları ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.

19 Mayıs Milli Eğitim Müdürü Ömer demirkol ise, BU gibi projeler bizleri her zaman heyecanlandırmıştır, çünkü bu çocuklarımız özel olduğu gibi ilgiye de ihtiyaçları olan çocuklarımızdır. Ben Fen Lisesi öğretmenlerini ve öğrencilerini bu onurlu davranışlarından dolayı teşekkür ederim dedi.

 8.JPG4.JPG10.JPG9.JPG

8422b023-b219-48ae-af17-a13074b0936b-1.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.