Bafra esnaf ve kredi kooperatifin'den halk bankasına övgü dolu sözler

Bafra esnaf ve kredi kooperatifin'den halk bankasına övgü dolu sözler

Bafra Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Genççakır ve yönetim kurulu Halk Bankası Bafra Şube Müdürü Kemalettin Yiğit’i ziyaret ettiler.

A+A-

Bafra Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Genççakır ve yönetim kurulu Halk Bankası Bafra Şube Müdürü Kemalettin Yiğit’i ziyaret ettiler.
Bafra Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Genççakır ve yönetim kurulu Halk Bankası Bafra Şube Müdürü Kemalettin Yiğit’i ziyaret ederek Bafra ve Bölge esnafına sağladıkları imkanlar ve çalışmaları için nezaket ziyaretinde bulundular.

Halk Bankası Bafra Şube Müdürü Kemalettin Yiğit ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Bafra Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Genççakır ve yönetim kuruluna teşekkür etti.
Halk Bankası Bafra Şube Müdürü Kemalettin Yiğit ayrıca yaptığı konuşmada,’’ Halk Bankası olarak Vizyonumuz, HALK’tan aldığımız adımızın gücü ile köklü geçmişimize dayanan deneyimlerimizi yenilikçi teknolojiler ve dijital çözümlerle birleştirerek başta esnaf, sanatkar ve KOBİ'ler olmak üzere tüm kesimlerin tercih edeceği öncü banka olmaktır.
Misyonumuz ise
Halktan ve çalışanlarından aldığı güç, nitelikli insan kaynağı ve sahip olduğu yenilikçi teknolojiler ile başta esnaf, sanatkar ve KOBİ’ler olmak üzere tüm müşterilerine hızlı, güvenli, kaliteli ürün ve hizmetler sunmak, müşteri odaklı dijital çözümlerle müşteri memnuniyetini artırmak; sosyal sorumluluk bilinciyle Ülkemizin gelişmesine ve kalkınmasına destek olarak tüm paydaşlar için yüksek katma değer oluşturan Halkın bankası olmaktır.’’diyerek sözlerini tamamladı.

Bafra Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Genççakır ise yaptıkları çalışmalar ve projelerden söz ettikten sonra Halk Bankası Bafra Şube Müdürü Kemalettin Yiğit ve güler yüzlü personelinin Bafra ve Bölge esnafına göstermiş oldukları yakın ilgilerinden dolayı Bafra Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve yönetimi ile tüm esnaflar adına şükranlarını sundu.
Genççakır ziyaretteki konuşmasında,’’  Halk Bankası yarınların bankasıdır. Halk Bankası adını ve gücünü halkından alıyor. Yıllardır küçük esnafımıza, sanayicimize ve KOBİ’lerimize destek veriyor. Onların ayakta kalması ve daha büyük yatırımlara ulaşması için fonlardan, desteklerden ve kendi öz kaynaklarından krediler veriyor. Bu politikası iyi günde de kötü günde de devam ettiriyor. Halk Bankası iyi gün dostu değil, yağmurlu günde de şemsiyesini açık tutmuş, kriz dönemlerinde de her zaman esnafın yanında olmuş bir bankadır.’’dedi.

bafra-esnaf-ve-kredi-kooperatifinden-halk-bankasina-ovgu-dolu-sozler.jpgbafra-esnaf-ve-kredi-kooperatifinden-halk-bankasina-ovgu-dolu-sozler-001.jpgbafra-esnaf-ve-kredi-kooperatifinden-halk-bankasina-ovgu-dolu-sozler-002.jpgbafra-esnaf-ve-kredi-kooperatifinden-halk-bankasina-ovgu-dolu-sozler-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.