BAFRA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ŞEHİT POLİSLER İÇİN MEVLİT OKUTTU

BAFRA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ŞEHİT POLİSLER İÇİN MEVLİT OKUTTU

Bafra ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 171. yıldönümü sebebiyle Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, Bafra Çarşı Camiinde şehit olan emniyet mensupları ve tüm şehitler için Mevlid-i Şerif okuttu.

A+A-

Türk Polis Teşkilatı'nın 171. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla Bafra Çarşı Camisi'nde akşam namazından sonra Bafra İlçe Müftülüğü Din görevlileri Abdullah Arslan, Kadem Arslan, Niyazi Kasa, Recep Yıldız, Necati Boyun, Ali Tek, İdris Çakır tarafından Kur'an tilaveti ve Mevlid-i şerif okundu.

Bafra İlçe Müftüsü İsmail Çiçek ‘’Şehadet’’ konusunda vaaz verdi. Edilen duanın peşinden yatsı namazı kılındı.
Programa; Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Samsun Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Erdal Doğan, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Türkiye Emekli Emniyet Müdürleri Derneği Eski Genel Başkanı Hasan Yücesan, Daire Müdürleri, Bafra Belediyesi Birim Müdürleri, Sivil Toplum Örgütü temsilcileri, Bafra Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mümine Ersin ve Yönetimi, Şehit Aileleri, Siyasi parti temsilcileri, Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Nayır, Mahalle Muhtarları, Emniyet Müdürlüğü personeli ile aileleri ve vatandaşlar katıldı.

polisler-icin-mevlit.jpgpolisler-icin-mevlit2.jpgpolisler-icin-mevlit4.jpgpolisler-icin-mevlit6.jpgpolisler-icin-mevlit7.jpgpolisler-icin-mevlit8.jpgpolisler-icin-mevlit9.jpgpolisler-icin-mevlit10.jpgpolisler-icin-mevlit11.jpgpolisler-icin-mevlit12.jpgpolisler-icin-mevlit13.jpgpolisler-icin-mevlit14.jpgpolisler-icin-mevlit15.jpgpolisler-icin-mevlita5.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.