Bafra Elvan Dondurma 2. Şubesi Gururla Açıldı

Bafra Elvan Dondurma 2. Şubesi Gururla Açıldı

​Samsun’un Bafra İlçesinde Bafra Elvan Dondurma 2. Şubesini Buffa İce Cream (manda sütünden dondurma) adıyla hizmete açtı.

A+A-

Buffa İce Cream salonun açılışına; Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur ,Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, Bafra İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Serkan Erbaş, İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Buffa İce Cream (manda sütünden dondurma) salonu işletmeciliğini yapan, Samsun Damızlık Manda Yetiştiricileri Birliği Başkanı İsmail Metin’in açılış konuşmasıyla program başladı. İsmail Metin açılış konuşmasında; “ Samun ili ve Bafra ilçesi manda yetiştiriciliği konusunda ülke genelinde önemli bir yere sahiptir. Bizler yıllardır markalaşma konusunda mücadele verdik. Amacımız manda ürünlerini işleyerek şehrimizi markalaştırmaktır. Bizler inanıyoruz manda ve manda ürünleri denildiğinde Bafra akla gelecek. Baframız dondurmasıyla da bilinen bir şehir. Fakat biz yeni bir lezzet sunarak fark yaratmak istedik. Bu amaçla Buffa İce Cream salonumuzu hizmete açıyoruz. Kendi butik işletmemizde ürettiğimiz Baf-mana  ürünleri burada vatandaşlarımız bulabileceklerdir. Bugün burada bizlerin yayında olan Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur Bey’e, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç Bey’e, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğa’a, İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın Bey’e, kurum amirleri, stk müdürleri ve tüm katılımcılara teşekkür ederim’’ dedi.

Açılış konuşmasının Ardından konuşma yapan Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur; ‘’Baframızın adına yakışır bir lezzet ve mekan olacaktır. Manda ve mandacılık Bafra için önemli bir değerdir. Manda ürünlerinin markalaşması demek şehrinde beraberinde markalaşması anlamına gelir. Bu bağlamda açılan bu yeni salonun hayırlı olmasını temenni ediyorum’’  açıklamalarında bulundu.

Kurdele kesiminin ardından manda sütünden yapılan dondurma çeşitleri halka sunuldu.

bafra-elvan-dondurma-acilisi--5.jpgbafra55net

bafra-elvan-dondurma-acilisi--6.jpgbafra55net

bafra-elvan-dondurma-acilisi--9.jpgbafra55net

bafra-elvan-dondurma-acilisi-1.jpgbafra55net

bafra-elvan-dondurma-acilisi-2.jpgbafra55net

bafra-elvan-dondurma-acilisi-3.jpgbafra55net

bafra-elvan-dondurma-acilisi-4.jpgbafra55net

bafra-elvan-dondurma-acilisi-7.jpgbafra55net

bafra-elvan-dondurma-acilisi-8.jpgbafra55net

bafra-elvan-dondurma-acilisi-9.jpgbafra55net

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.