Bafra Din Görevlileri Derneği aşure etkinliği düzenlendi

Bafra Din Görevlileri Derneği aşure etkinliği düzenlendi

Bafra Din Görevlileri Derneği tarafından Muharrem ayı münasebetiyle Bulvar Caddesinde vatandaşlara aşure dağıtımı yapıldı.

A+A-

Bafra Din Görevlileri Derneği tarafından Muharrem ayı münasebetiyle Bulvar Caddesinde vatandaşlara aşure dağıtımı yapıldı.

Bulvar Caddesinde kurulan stantta vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu. 
Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Bafra Din Görevlileri Başkanı İsmail Hakkı Sipahi yaptığı açıklamada; “Muharrem Ayı dolayısıyla hem Kerbela’da şehit olan şehitlerimizin ruhlarını şad etmek vatandaşlarımızın güzel Türkiye’mizin dini hizmetlerinde görev yapmakla geçirmiş olan vefat etmiş hocalarımızın, imam hatiplerimizin, müezzinlerimizin, müftülerimizin Kuran’a hizmet etmiş bütün geçmişlerimizin ruhlarını şad etmek niyetiyle Din görevlilerimizle birlikte Aşure programı düzenlemiş olduk.

Kerbela Şehitlerimizin şefaatine nail olmayı Cenap-ı Haktan niyaz ediyorum. Aynı zamanda Kerbela’da yaşanan hadiselerden dersler alıp birlik ve beraberliğimizin pekişmesini, vatanımızı milletimizi yıkmak ve parçalamak isteyenlere karşılık Aşure’de olduğu gibi içerisinde nasıl ki fasulyesi, fındığı çeşitleri var Anadolu’yu temsil eder, bu topraklarda yaşayan Kürdü, Türkü, Lazı, Alevisi, Sünnisi hep birlikte bir ve beraber olarak düşmanlarımızı sevindirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Rabbimiz bir ve beraber olmamızı pekiştirsin. Vatanımızı, milletimizi, devletimizi her türlü bela ve musibetlerden muhafaza etsin diyorum.

Ben bugünkü aşure etkinliğimize destek olan herkesten Rabbim razı olsun diyorum. Bizlere yardımcı olan Hacınabi Mahallesi Muhtarı Mustafa Cengiz’e çok teşekkür ediyorum. Rabbim kendisinden razı olsun.” dedi.

bafra-din-gorevlileri-dernegi-asure-etkinligi-duzenlendi-2.jpgbafra-din-gorevlileri-dernegi-asure-etkinligi-duzenlendi-3.jpgbafra-din-gorevlileri-dernegi-asure-etkinligi-duzenlendi-4.jpgbafra-din-gorevlileri-dernegi-asure-etkinligi-duzenlendi-5.jpgbafra-din-gorevlileri-dernegi-asure-etkinligi-duzenlendi-6.jpgbafra-din-gorevlileri-dernegi-asure-etkinligi-duzenlendi-7.jpgbafra-din-gorevlileri-dernegi-asure-etkinligi-duzenlendi-8.jpgbafra-din-gorevlileri-dernegi-asure-etkinligi-duzenlendi-9.jpgbafra-din-gorevlileri-dernegi-asure-etkinligi-duzenlendi-10.jpgbafra-din-gorevlileri-dernegi-asure-etkinligi-duzenlendi-11.jpgbafra-din-gorevlileri-dernegi-asure-etkinligi-duzenlendi-12.jpgbafra-din-gorevlileri-dernegi-asure-etkinligi-duzenlendi-13.jpgbafra-din-gorevlileri-dernegi-asure-etkinligi-duzenlendi-14.jpg

bafra-din-gorevlileri-dernegi-asure-etkinligi-duzenlendi-15.jpgbafra-din-gorevlileri-dernegi-asure-etkinligi-duzenlendi-16.jpgbafra-din-gorevlileri-dernegi-asure-etkinligi-duzenlendi-17.jpg


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.