Bafra Depremzedeler İçin Elele Vermeye Devam Ediyor

Bafra Depremzedeler İçin Elele Vermeye Devam Ediyor

Bafra ilçesinde depremzedelere  ulaştırılmak üzere Bafra Kaymakamlığı öncülüğünde ‘Afet Yardım Kampanyası’ başlatıldı. 

A+A-

Bafra ilçesinde depremzedelere  ulaştırılmak üzere Bafra Kaymakamlığı öncülüğünde ‘Afet Yardım Kampanyası’ başlatıldı. 

Bu kampanyaya Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve yönetimi, üyeleri ile Bafra Ticaret Borsası Başkanı Tarık Erol ve yönetimi, üyeleri ile birlikte bir kampanya başlatarak dün 5 tır dolusu ihtiyaç malzemelerini Kahramanmaraş Elbistan’a yolladılar.
Bu akşam ise Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Şenocak, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Tunç, Niyazi Kesim ve şoför Yaşar Özkurt olmak üzere depremin olduğu merkez Kahramanmaraş Elbistan’a doğru dualarla yola çıktılar.
Yeniden As Bafra Seyahat Şirketinin ücret almadan temin ettiği otobüs ile yola çıkan ekip Kahramanmaraş Elbistan’a vardıklarında otobüste bulunan yardım malzemelerini yetkili kurumlara teslim edecekler.
Konu hakkında Bafra55.net habere açıklama yapan
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş,’’Merkezüstü  Kahramanmaraş olan ve 10 ilde hissedilen 7.7 büyüklüğünde yaşanan  deprem sebebi ile Bafra Kaymakamlığı koordinesinde  Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile  Bafra Ticaret Borsası (TB) yardım kampanyası başlatılmıştı. Bu yardıma destek olan herkese teşekkür etmek istiyoruz. 
Bu kapsamda yapılan  yardımlar öncelikli ihtiyaç malzemesi olarak battaniye, kuru bakliyat, gıda, bebekler için  bez, mama ve kıyafet acil önem arz etmekteydi. Bu konuda duyarlı olanlardan Allah razı olsun. Topladığımız yardımları 5 tırla birlikte iş makinaları, 1 tır su ve diğer yardımlar ile birlikte iş makinesi operatörleri , şoförleri Kahramanmaraş Elbistan’a gönderdik. Şimdide bizlerde Bafra Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi olarak bir otobüs dolusu, bagajlarda dahil olmak üzere ihtiyaç gerektiren yardımları depremzedelere ulaştırmak için Kahramanmaraş Elbistan’a doğru yola çıkıyoruz. Allah niyetlerimizi ve bu yardımda katkısı bulunan herkesin niyetlerini kabul eylesin. Ülkemizin başı sağolsun.’’dedi.

Kocabaş; "Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine gidiyoruz.Buradan mağdur ailelerden Samsun ve Bafra'ya gelmek isteyenleri otobüsümüzde misafir edeceğiz. Ayrıca bu bölgeden şehrimize gelmek isteyen vatandaşlarımızın Bafra Kaymakamlığını arayıp bilgi vermelerini istiyoruz"dedi.

bafra-depremzedeler-icin-elele-vermeye-devam-ediyor-4.jpgbafra-depremzedeler-icin-elele-vermeye-devam-ediyor-2.jpgbafra-depremzedeler-icin-elele-vermeye-devam-ediyor-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.