BAFRA DA ÇELTİK EKİMİ GÜNÜ YAPILDI‏

BAFRA DA ÇELTİK EKİMİ GÜNÜ YAPILDI‏

Başkan Yılmaz; Bafra Köylerini İnceledi Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra ilçesine bağlı mahallelerde

A+A-

 Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yapımı tamamlanan asfalt yol çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulundu.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra ilçesine bağlı mahallelerde Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yapımı tamamlanan asfalt yol çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulundu.
 
Mahalle halkıyla bir araya gelen Başkan Yılmaz, 30 yıl sonra AK Parti belediyeciliğinin kazandırdığı asfalt yolun hayırlı olmasını temenni etti.
  ÇELTİK EKİMİ YAPTILAR
Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Valisi İbrahim Şahin ile birlikte gerçekleştirdiği muhtarlar buluşmasının ardından Dedeli mahallesine geçti. Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, Vali Şahin, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Kaymakamı Halis Arslan ve Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk birlikte buradaki Çeltik Ekim Günü'ne katıldı.
 
Çeltik tarlalarına tohum atıp hasadın verimli geçmesi için dua eden Başkan Yılmaz, verimli ve kaliteli bir hasat dönemi olmasını diledi. Çeltik üretimini Samsun tarımı için önemli bir yere sahip olduğunun altını Başkan Yılmaz, tüm çeltik üreticilerine bol kazançlar temennisinde bulundu. Çeltik üreticileri ile hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Yılmaz, mahallelerdeki yol çalışmalarını incelemek için Vali Şahin'den ayrıldı.
 
Örencik, Kuşçular ve Karaburç mahallelerinde yapımı tamamlanan asfalt yolların kalitesini yerinde görerek incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, mahallelilerce sevgi gösterileriyle karşılandı. Vatandaşlarla sohbet edip eksikliklerle ilgili bilgi alan Başkan Yılmaz,  bin 200 köyün merkezinin yollarını asfaltlayıp grup yollarını betonla kapladıktan sonra ara bağlantı yollarını iyileştireceklerini kaydetti. Vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Yılmaz, herkesi pazartesi günü Samsunlularla buluşacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın toplu açılış törenine davet etti.
 
Başkan Yılmaz, en son olarak da Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şubesi'ni ziyaret ederek, engelli gençlerle ayaküstü sohbet etti.

bafra-celitik-ekimi.jpgbafra-celitik-ekimi1.jpgbafra-celitik-ekimi2.jpgbafra-celitik-ekimi3.jpgbafra-celitik-ekimi4.jpgbaskan_yilmaz_bafra_koylerini_inceledi_h106452.jpgbafra-celitik-ekimi7.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.