Bafra Cumhuriyet Kupası futbol Turnuvası Şampiyonu ''Kapalı Cezaevi'' Oldu

Bafra Cumhuriyet Kupası Kurumlar Arası futbol Turnuvası Final Maçı 10 Kasım Çarşamba saat 19:00'da Bafra eski şehir stadı yanında suni çim sahada oynandı.

A+A-

Bafra Cumhuriyet Kupası Kurumlar Arası futbol Turnuvası Final Maçı 10 Kasım Çarşamba saat 19:00'da Bafra eski şehir stadı yanında suni çim sahada oynandı.

Bafra Cumhuriyet Kupası Kurumlar Arası futbol Turnuvası Final Maçı 10 Kasım Çarşamba saat 19:00'da  Bafra eski şehir stadı yanında suni çim sahada Bafra Kapalı cezaevi ile Bafra İlçe Tarım takımları karşılaştı.

İlkyarısı 3-0 kapalı cezaevinin üstünlüğü ile sona eren karşılamanın ikinci yarında takımlar 1'er gol bulurken karşılaşma 4-1 Bafra cezaevinin üstünlüğü ile sona erdi.
Karşılaşma sonrası şampiyon takımın kupasını Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen verdi.

Ertürkmen kupa töreninde yaptığı konuşmada; "Bugün Cumhuriyetimizin mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85.yıl dönümü.Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.yılı vesilesiyle,bu turnuvayı düzenlemiştik.Final maçıda 10 Kasım'a denk geldi.Ulu önderimiz Atatük ve silah arkdaşlarının mekanları cennet olsun.Ulu önderimizi Şükran,Minnet ve özlemle anıyoruz. Bu anlamlı günde güzel bir müsabaka oldu.Katılımcılara teşekkür ediyorum.Cezaevi güçlü bir takım,geçen senede güçlü bir takımları vardı.Bu yılda yine güzel bir maç sonrası kupayı kazandılar tebrik ediyorum"dedi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.