Bafra Cuma Sabah Namazlarında Buluşuyor

Bafra Cuma Sabah Namazlarında Buluşuyor

Bafra Müftülüğü tarafından Cuma günleri farklı camilerde düzenlenen "Sabah Namazı Buluşması’na” vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

A+A-

Bafra Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen etkinliğe Bafra halkı yoğun ilgi gösteriyor. Bu gün Cuma Sabah namazı buluşması Pazar yeri Yunus Emre Camiinde gerçekleşti.

Pazar yeri Yunus Emre camiinde gerçekleşen “Sabah Namazı Buluşması” namaz öncesinde Bafra’da Kuran Kurslarında eğitim gören öğrenciler tarafından Kuran-ı Kerim okunması başladı.Akabinde sabah namazı hep birlikte eda edildi.

Bafra Müftüsü Necmettin Kayar Sabah namazı buluşmasında Ülkemizin birlik ve beraberliği, Afrin’de mücadele eden kahraman Mehmetçiklerimiz için dua etti. Amaçlarının vatandaşlarla bir araya gelmek olduğunu dile getiren Kayar, her Cuma sabah namazında farklı camilerde bir araya geliyoruz. Bu güzel programa tüm Bafra halkının katılımını bekliyorum. Bizim Ülke olarak şu günlerde birlik ve beraberliğe daha fazla ihtiyacımız var. Cuma sabah namazı buluşmalarımızın amacı birlik olmak ”dedi.

Program cam çıkışında geleneksel hale gelen sabah çorba ikramı ile sona erdi.

bafra-cuma-sabah-namazi-bulusmalari-devam2.jpgbafra-cuma-sabah-namazi-bulusmalari-devam4.jpgbafra-cuma-sabah-namazi-bulusmalari-devam5.jpgbafra-cuma-sabah-namazi-bulusmalari-devam7.jpgbafra-cuma-sabah-namazi-bulusmalari-devam9.jpgbafra-cuma-sabah-namazi-bulusmalari-devam44.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.