Bafra CHP'de Görev Değişimi

Bafra CHP'de Görev Değişimi

Bafra ilçesinde Fatma Dursun`dan görevi devir alan Bafra CHP Kadın Kolları Başkanı Leyla Demir, Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Elif Çakır ve yönetimi bir araya geldi.

A+A-

Bafra CHP İlçe binasında yapılan toplantıda Konuşan Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Elif Çakır, “Bugün burada acıdan başka paylaşacağımız bir şey yok. Günlerimiz acılarımızın üstüne eklediğimiz acılarla devam ediyor. Şehitlerimiz, çocuklarımıza yapılan istismarlar ve kadınlarımıza yönelik şiddetler, günümüzün gündemini oluşturan en önemli acılarımız. Amacımız birlik ve beraberlik içerisinde olup bugünleri aşmaktır. Ama burada önemli olan sesimizi ne kadar duyurabiliriz. Çocuklarımızın çığlığına ne kadar çığlık olabiliriz. Susmayacağız ve her zaman sesimizi çıkaracağız. Umarım bunu birlik ve beraberlik içerisinde başaracağız” dedi.

 CHP Bafra Kadın Kolları Başkanı Leyla Demir, “ Öncelikle buraya misafir olarak gelen Elif  başkanımıza ve yönetimine hoş geldiniz diyorum. Öncelikle milletimizin başı sağ olsun. Afrin`de şehit olan askerlerimize Allah`tan rahmet diliyor, kederli ailelerine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Allah vatanımızı koruyan kollayan güvenlik güçlerimizi korusun. Başkanımızın her söylediği söze yürekten katılıyorum. Yolumuz Ulu önder Atatürk`ün yoludur. Yolumuz aydınlık yoludur. Emeğin ve alın terinin yanındayız. İşçinin kadınların ve çocukların yanındayız. Kadınlarımıza yapılan cinsel tacizlere çocuklarımıza yapılan istismarlara hiçbir zaman göz yummayacağız. Elimizden geldiği kadar mücadele edeceğiz etmeye de devam edeceğiz. Bafra`ya ve Samsun`a başkanlıklarımız hayırlı olsun. Görevi devir aldığım Fatma Dursun hanımefendiye teşekkür ediyorum. Benden desteklerini esirgemeyen arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum” dedi. Toplantı programı konuşmaların ardından yapılan istişare ile son buldu.

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.