BAFRA BESLEME GRUBU, SOKAK HAYVANLARINI BESLEMEYE DEVAM EDİYOR

BAFRA BESLEME GRUBU, SOKAK HAYVANLARINI BESLEMEYE DEVAM EDİYOR

Samsun’un Bafra ilçesinde, Bafra Sokak Hayvanlarını Besleme Grubu kendisine yapılan bağışlarla onlarca sokak hayvanını beslemeye devam ediyor.

A+A-

Bafra’da hayvan severlerin bir araya gelerek oluşturduğu Bafra Sokak Hayvanlarını Besleme Grubu, grup içerisindeki 5 üyesi ile birlikte Kızılırmak Seddesi üzerinde yaklaşık 50 köpeğin bulunduğu bölgede besleme yaptı.

 

Kötü şartlarda yaşayan hayvanların beslenmeye imkan bulamadığı için burada besleme yapmayı tercih eden grup mümkün mertebe her köpeği beslemeye çalıştı.

 

Yaklaşık 10 kova ciğer ve sakatat kullanan grup özellikle köpekleri tektek inceleyerek tedaviye ihtiyaçları olup olmadıklarını kontrol etti.

 

Bölgede özellikle yiyecek problemi çeken onlarca köpeğin sadece kendileri tarafından beslenemeyeceğini ve sadece tek bir noktada besleme yapmadıklarını söyleyen BAFBES Üyesi Yalçın Köse,

“Biz 17 kişilik bir aileyiz ancak bizlerinde yapabileceği şeyler kısıtlı.

Elimizden geldiğince evcil ya da yaban ayırmadan besleme yapmaya çalışıyoruz ancak imkanlarımız fazlasını yapmaya el vermiyor.

Bizlere en büyük desteği bağışçılarımız veriyor.

Örnek olarak bugün burada yaptığımız beslemede ismini vermek istemeyen bir kadın takipçimiz anlaşmalı olduğumuz bir işletmeye giderek adımıza bağışta bulundu.

O kişi sayesinde özellikle sedde bölgesinde bulunan başta köpek olmak üzere kedi ve etçil yaban hayvanları fazladan 10 kova sakatat ile karınlarını doyurmuş oldu.

Tabi ki sadece mama bağışı da yapılmadı bu gün yaptığımız beslemede Bafra’lı İş adamlarından Aydın Örkün işletmesinde bulunan araçlardan bir tanesini bizlerin hizmetine vererek o hayvanlara ulaşmamızı sağladı.

Bu dünya insanıyla hayvanıyla hepimizin birisi olmazsa diğeri de olmaz bir kap mama bir kap su bir avuç sevgi sizi de hayvanları da kurtarır.

Son olarak BAFBES aracılığıyla sokak ve yaban hayvanlarının beslenmesine yardımda bulunan bağışçı takipçimiz ve Bafralı İş adamı Aydın Örkün’e teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

bafra-besleme-grubu,-sokak-hayvanlarini-beslemeye-devam-ediyor.jpg bafra-besleme-grubu,-sokak-hayvanlarini-beslemeye-devam-ediyor-1.jpg  bafra-besleme-grubu,-sokak-hayvanlarini-beslemeye-devam-ediyor-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.