Bafra Belediyesi'nin Korona Virüsü Mücadelesi Devam Ediyor

Bafra Belediyesi'nin Korona Virüsü Mücadelesi Devam Ediyor

Bafra Belediyesi Kurum ve Kuruluşların İlaçlanmasına Destek Veriyor

A+A-

Ülke Geneline yayına Koronvirüs Kovid-19 salgın hastalığına karşı top yükün mücadele devam ediyor. Bafra Kaymakamlığı, Bafra Belediye Başkanlığı ve Bafra Sağlık İlçe Müdürlüğü ortaklaşa çalışma yürütüyorlar. 

Bafra Belediyesi talep doğrultusunda kamu hizmeti yapan ve kamu kuruluşlarını ilaçlamaya devam ediyor. Gelen talepler doğrultusunda imkanlar dahilinde ilaçlamalara devam edildiğini açıklayan Bafra Belediye başkanı Hamit Kılıç, elimizden geldiği kadar halkımızın sorunlarına cevap veriyoruz. istiyoruz ki ilaçlanmayan, dezenfekte edilmeyen bir iş yeri, bir kurum dahi kalmasın. Bizler devletimizin gücü ile beraber her şeyi yapmaya çalışıyoruz. inşallah bu illeti de yenip hep birlikte yine beraber çaylar içeceğiz, tokalaşıp ellerimizi sıkacağız" dedi.

Bafra Belediyesi'nin Korona Virüsü Mücadelesi Devam EdiyorBafra Belediyesi'nin Korona Virüsü Mücadelesi Devam EdiyorBafra Belediyesi'nin Korona Virüsü Mücadelesi Devam EdiyorBafra Belediyesi'nin Korona Virüsü Mücadelesi Devam EdiyorBafra Belediyesi'nin Korona Virüsü Mücadelesi Devam EdiyorBafra Belediyesi'nin Korona Virüsü Mücadelesi Devam EdiyorBafra Belediyesi'nin Korona Virüsü Mücadelesi Devam Ediyor

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.