BAFRA BELEDİYESİ’NİN KAR SAFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR

BAFRA BELEDİYESİ’NİN KAR SAFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR

Bafra’da son 5 gündür devam eden kar yağışı nedeniyle Bafra Belediyesi, şehir merkezi ve yeni mahalle olan köylerde ki yoğun yol açma çalışmaları devam ediyor.

A+A-

 Bafra Belediyesi, tüm araç ve iş makinelerini bu çalışmalar için seferber etti. Bafra Belediyesi ekipleri,  Fen İşleri Müdürü Hüseyin Özdamar’ın koordinesi altında usta başlarıyla beraber 7/24 karla mücadelelerini sürdürüyor.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi: “Şehrimiz son 5 günde bazen devamlı bazen aralıklarla devam eden yoğun kar yağışı yaşadı. Hemşerilerimizin mağdur olmaması için tüm ekiplerimizi ve araçlarımızı seferber ettik.  Çalışmalar 7/24 esasına göre yapıldı. İlk etapta ana yollarımızın açılmasına önem verdik. Daha sonra hasta ve cenazeler nedeniyle gelen talepleri değerlendirdik. Personelimiz çok sayıda hastaya ulaştı. İlçe merkezimizde bugün de bu çalışmaları yine bir seferberlik halinde sürdürdük. Fevzi Çakmak, Bahçeler, Alparslan mahallelerimizde giremediğimiz yerler vardı, oralarda ve diğer mahallelerimizde yol açma çalışmalarını devam ettirdik. Ekiplerimizin bir bölümü de yeni mahallelerimiz olan köylerimize gitti. Oralarda ki çalışmalar yapıldı.”

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarını şöyle tamamladı: “Karla mücadele çalışmalarımızda Samsun Büyükşehir Belediyemiz ile tam bir koordine ve iş birliği yaptık. Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz de yoğun bir çalışma yürüttü. Gece ve gündüz demeden zor iklim şartlarında fedakârca görev yapan hem Belediyemizin tüm personellerine hem de Büyükşehir Belediyemizin personellerine çok teşekkür ediyorum. Yoğun kar yağışında sokak hayvanlarımızın mağdur olmaması için mama dağıtımı yaptık. Yollarımızda tuzlama çalışmalarında bulunduk.  Ayrıca kaldırımları temizleyen tüm hemşerilerime özellikle çok teşekkür ediyorum.”

kar-temizleme-calismasi-(2).jpgkar-temizleme-calismasi-(3).jpgkar-temizleme-calismasi-(4).jpgkar-temizleme-calismasi-(5).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.