Bafra Belediyesi’nden yarın ki derbi için sağduyu çağrısı

Bafra Belediyesi’nden yarın ki derbi için sağduyu çağrısı

Samsun Süper Amatör lig 11. Haftasında Bafra’nın iki takımı yarın Yeni Şehir Stadyumda karşı karşıya gelecek bu önemli maçta Bafra Belediyesi iki takımı da kahvaltıda buluşturarak sağduyu çağrısı yaptı.

A+A-

Kahvaltıya, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, CHP ilçe Başkanı Vahit Perçin, MHP ilçe Başkanı Barboros Turna, İYİ Parti ilçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, Saadet Partisi ilçe Başkanı Mustafa Öcal, Yeniden Refah Partisi ilçe Başkanı Bilal Arslan, futbolcular, kulüp yöneticileri katıldı.

Kahvaltıda iki Kulüp başkanları da yarın ki maç için birbirilerine başarılar diledi.

İl Hakem Kurulu Başkanı Helim Balakçı ise, Bu maça 4. Hakem de tayin ettiklerini belirterek, bu maçı bölge olarak çok önemsiyoruz. Umarım lig sonunda bu iki kulübümüz de BAL Ligine çıkarak bizleri mutlu eder dedi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise, Yarın ki maçta kim kazanırsa kazansın, eğer bir maçta gürültü, küfür varsa hiçbir önemi yok dedi. Bafra gibi önemli bir ilçenin iki özel takımı inşallah kendilerine yakışan ne ise şüphemiz yok onu yapacaktır. Kulüplerimizde hocalarımız, futbolcularımız, yönetimimiz alttan gelen futbolculara örnek oldukları sürece, onların gerçekten futbolun faydalarını, iyi yönlerini, gösterdikleri müddetçe biz her zaman belediye olarak spora destek veririz, bundan kimsenin şüphesi olmasın bunu ilerleyen süreçte daha iyi göreceksiniz.

Ama biz gönülden şunu istiyoruz iki takım kendi arasında maç yaparken ya da normal zamanlarda bile en ufak bir sürtüşmeye gitmeden iyi oynayanın kazanmasını kabul ederek tebrik etmesi gerek.

Bafra’da ki futbolu sporun kalitesini seviyesini sadece bir üst lige çıkmak değil de kaliteyi de aynı orantıda yukarı çıkarmakta önemlidir. Ben yarın ki maçta iki takımada başarılar diliyorum hak eden kazansın, ama en önemlisi iki Bafra’nın güzide takımın centilmenlik içerisinde maç geçirmesini temenni ediyorum” dedi.

Kahvaltıdan sonra, futbolcular, yönetim, teknik direktörler ve protokol hatıra fotoğrafı çekindi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.