BAFRA BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ OTO PARK VE PARKOMAT MÜJDESİ

BAFRA BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ OTO PARK VE PARKOMAT MÜJDESİ

Bafra Belediyesi İşletme ve iştirakler Müdürlüğü bünyesinde bulunan oto parklar ile özel sektörün işlettiği parkomatlar bayram süresince ücretsiz olarak hizmet verecek.

A+A-

Bafra Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürü Ahmet Ziya Ali Çeşme, belediyeye ait oto parkların Belediye Başkanı Zihni Şahin’in talimatı ile bayram süresince ücretsiz olacağını, özel sektörün çalıştırdığı parkomatların da ücretsiz olması için Başkanımız Zihni Şahin, firmanın genel müdürü ile görüştü. Bayram süresince parkomatlar da ücretsiz olacaktır.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, konu hakkında şunları söyledi: “Bayramlar barış, kardeşlik, sevgi ve saygı duygularımızın daha da yoğunlaştığı, dargınlıkların, küskünlüklerin son bulduğu günlerdir. Bayramlar tüm güzelliklere hepimizin katkı yaptığı çok özel günlerdir. Bafra Belediyesi olarak güzelliklerin oluşmasına çeşitli alanlarda katkı yapmaya çalışıyoruz. Bu anlamda Belediyemize ait oto parkların bayram süresince ücretsiz olmasına karar verdik. Tüm hemşehrilerimiz oto parklarımızdan ücretsiz faydalanacaktır. Ayrıca özel sektöre parkomat firması genel müdürü ile görüşüldü. Parkomatlar da bayram süresince ücretsiz olacaktır. Firma yetkililerine teşekkür ediyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.