Bafra Belediyesinden Takdirlik Uygulama

Bafra Belediyesinden Takdirlik Uygulama

Bafra Belediyesi başlattığı ve bir kısmını hizmete sunduğu 10 yeni projeden sonra anlamlı bir projeyi daha hayata geçirdi.

A+A-

Bafra Belediyesi Yusuf Tekstil geri dönüşüm hizmetleri işbirliği ile sosyal sorumluluk projesi kapsamında geri dönüşüm hizmetlerini hayata geçirdi.  İlk etapta 15 adet giysi toplama kutusu Bafra’nın çeşitli yerlerine kondu.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “ Sosyal yardımlaşma ve dayanışma milletimizin hassasiyet gösterdiği önemli özelliklerinden biridir. Bafra Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlamında çok sayıda hizmeti hemşerilerimize sunduk. Bu alanda belediyemiz sosyal yardım işleri müdürlüğümüz son derece duyarlı, düzenli ve titiz çalışmalar yürütmekte ve insanlarımıza hizmet etmektedir. Şimdi ise giysi toplama ve geri dönüşüm projesini hayata geçirdik. Toplanan giysilerin depolanması, ayrıştırılması ve ihtiyaç sahiplerine verilmesi sağlanacaktır. Bafralı hemşerilerim yardımlaşmayı sevmektedir. İhtiyaç sahiplerine her zaman el uzatmıştır. Sosyal yardımlaşmaları en yüksek düzeydedir. Tüm hemşerilerimin, sivil toplum kuruluşlarımızın ve değerli muhtarlarımızın bu projeye destek vereceklerine yürekten inanıyorum. Bugüne kadar Mazlumların ve mağdurların yanında olan hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bu projeye destek vermeye davet ediyorum. Bir belediyeden daha fazlası olmak için yoğun bir çalışma yürütmekteyiz. İnsan merkezli belediyecilik anlayışını hakim kılmaktayız.” Dedi.

giysi-toplama-kutusu-(2).jpggiysi-toplama-kutusu-(5).jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.