BAFRA BELEDİYESİ’NDEN SANAT KURSU

BAFRA BELEDİYESİ’NDEN SANAT KURSU

Bafra Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile müzik aletleri kursu açıldı. İki kurum arasında yapılan protokole göre ilk etapta Ses Eğitimi,

A+A-

Gitar, Bağlama ve Keman kursları açılacak. Müracaatlar 31 Ekim 2017 tarihine kadar Gazipaşa Mahallesi, Mektep Sokak adresinde bulunan Bafra Belediyesi Hüseyin Baş Hacıbaşıoğlu Kültür ve Sanat evi’ne (konservatuarına) yapılacak.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “İlçemizde çok yoğun bir şekilde kültür ve sanat etkinlikleri düzenlenmektedir. Biz bu etkinliklere her zaman destek veriyoruz. Çeşitli kültür ve sanat etkinliklerini ise belediye olarak da yapmaktayız. İlçemizin sosyal hayatına, kültür ve sanatına katkı yapıyoruz. Bafra’nın tarihinde her evde mutlaka bir müzik aleti çalınırdı. Hemşerilerimiz sanata çok yatkındır. Bu konuda büyük bir duyarlılığa sahiptir. O günlerin yoğunluğunun ilçemizde yeniden oluşmasını istiyoruz. Bu nedenle de her kültür ve sanat faaliyetinin içinde bulunuyoruz. Halk Eğitim Merkezi müdürlüğümüzle bir protokol düzenledik. Bu işbirliği ile ses eğitimi, gitar, bağlama ve keman kursları açılacak. Bu konuda müracaatlar Gazipaşa Mahallemizde bulunan Hüseyin Baş Hacıbaşıoğlu Kültür Evine 31 Ekim tarihine kadar yapılacak. Bu vesileyle bu binanın yapımında ve burayı Bafra Belediyesi’ne kazandıran ve eşinin adını ölümsüzleştirmek isteyen saygıdeğer büyüğümüz Levelka Hacıbaşıoğlu’na sonsuz teşekkür ediyorum. Merhum eşi Hüseyin Baş Hacıbaşıoğlu’nu bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum.“ dedi.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.