BAFRA BELEDİYESİNDEN PROTEKOLE İFTAR

BAFRA BELEDİYESİNDEN PROTEKOLE İFTAR

Bafra Belediyesi Büyük Parkta, Bafra Protokolünü düzenlenen iftar programı ile bir araya getirdi.

A+A-

Ramazan Ayı sebebiyle verilen Birlik ve Beraberliğin perçinleştiği iftar yemeğinde ezanın okunmasıyla oruçlarını açan Bafra Protokolü yemekten sonra Bafra Müftüsü Burhan Keleş tarafından yemek duası yapıldı.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, iftar yemeği öncesi yaptığı konuşmasında ,”Birlik ve Beraberliğimizi Ramazan ayında daima kılmak adına burada toplanmış bulunmaktayız. İki yılı aşkın bir zamandır, mahallelerimizle birlikte iftar açıyoruz. Aynı şekilde de katılımlar güzel oluyor. Bu gün hepimizin birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Millet olarak, ülke olarak ne kadar beraberliğimiz iyi olursa bizler için de o kadar iyi olur. O bakımdan Ramazan’da dayanışmamızı üst seviyeye taşımamız biz mutlu kılıyor. Bu vesile ile Bafra protokolü ile bir iftar yapalım dedik. Katılımlarınızdan dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu toplulukların bir araya gelmesi moral olarak, manevi olarak büyük katkı sağladığına inanıyorum. Toplum olarak birlik ve beraberliğimizi sürdürmek adına bu dayanışmalarımızı devam ettirmek gerekir. Bu vesile ile tekrar hepinize teşekkür ederken Ramazan ayınızı kutluyorum” dedi.

 

Büyük Park’ta gerçekleştirilen iftar davetine; Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, MHP Bafra İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar,  Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, Samsun Büyükşehir Belediyesi Bafra Şubesi Müdürü Yakup Tulum, Bafra Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Necmettin Özel,Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ahmet Dursun, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu,  Bafra İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı  Abdurrahman Mangan, Bafra ilçe Müftüsü Burhan Keleş,  Bafra Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Serkan Savaş, Bafra İlçe Jandarma Merkez Karakol Komutanı Üsteğmen Volkan Yıldırım,Bafra Belediyesi eski Başkanlarından MHP Belediye Meclis üyesi Hasan Aslan, Bafra Belediyesi personel müdürleri, Okul müdürleri, Sivil toplum örgütleri, dernek başkanları,  daire amirleri,  belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarlar katıldı.  

bafra-belediyesinden-protekole-iftar.JPGbafra-belediyesinden-protekole-iftar-001.JPGbafra-belediyesinden-protekole-iftar-002.JPGbafra-belediyesinden-protekole-iftar-003.JPGbafra-belediyesinden-protekole-iftar-004.JPGbafra-belediyesinden-protekole-iftar-005.JPGbafra-belediyesinden-protekole-iftar-006.JPGbafra-belediyesinden-protekole-iftar-007.JPGbafra-belediyesinden-protekole-iftar-008.JPGbafra-belediyesinden-protekole-iftar-009.JPG

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.