BAFRA BELEDİYESİ’NDEN KARLA YOĞUN MÜCADELE

BAFRA BELEDİYESİ’NDEN KARLA YOĞUN MÜCADELE

Bafra’nın dış mahallelerinde son günlerde etkili olan kar yağışının ardından başlayan temizleme çalışmaları, Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri tarafından aralıksız sürdürülüyor. 

A+A-

İlçenin Bengü, Meşelitürkmenler ve Komşupınar gibi mahallerinde yer yer etkili olan kar yağışının günlük hayatı olumsuz yönde etkilememesi için yoğun bir çaba harcanıyor. 

Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Bafra Belediyesi’nin birlikte yürüttükleri kar temizleme çalışmaları geceleri de devam ediyor. 

Bafra Belediyesi tarafından sürekli hazır tutulan ekipler, gelen ihbarları anında değerlendirerek çalışma başlatıyor ve olası sorunların önüne geçiyor.

Ekipler grup yollarının yanında mahalle içlerinde de kar temizleme çalışmalarını gerçekleştiriyor.

“ANINDA MÜDAHLE EDİYORUZ”
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “İlçe merkezimizde her ne kadar kar yağışı gerçekleşmese de Bengü, Meşelitürkmenler ve Komşupınar gibi mahallelerimizde etkili olan kar yağışına, ekiplerimiz anında müdahale ederek yolların ulaşıma kapanmasının önüne geçiyor.” dedi.

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZ’DE DESTEK VERİYOR”
İlçedeki karla mücadele çalışmalarında Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hareket ettiklerini belirten Başkan Kılıç, ”İçinde bulunduğumuz an itibariyle hiçbir mahallemizde yolların trafiğe kapanması gibi bir durum söz konusu değil.” dedi.

MUHTARLARIMIZLA İSTİŞARE İÇİNDEYİZ
Mahalle Muhtarlarıyla sürekli istişare içinde olduklarının altını çizen Başkan Kılıç, “Ekiplerimiz buzlanma ihtimallerine karşı tuz stoku başta olma üzere her türlü donanıma sahip durumda. Bugüne kadar, kar yağışının hiçbir mahallemizde hayatı olumsuz yönde etkilememesi için çalışmalarımız farklı ekiplerle gece ve gündüz devam etti. Mevsim itibariyle bundan sonraki süreçte de gerçekleşecek olası kar yağışında yollarımızın ulaşıma kapanmaması için ekiplerimiz teyakkuzda. Karla mücadele çalışmalarında gece gündüz demeden özverili çalışan tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

kar-temizleme-calismalari-17.jpgkar-temizleme-calismalari-16.jpgkar-temizleme-calismalari-15.jpgkar-temizleme-calismalari-13-001.jpgkar-temizleme-calismalari-5-002.jpgkar-temizleme-calismalari-8-001.jpgkar-temizleme-calismalari-10-001.jpgkar-temizleme-calismalari-11-001.jpg


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.